има сериозен интерес към големия талант на бразилския Палмейрас Ендрик,

...
има сериозен интерес към големия талант на бразилския Палмейрас Ендрик,
Коментари Харесай

Реал Мадрид е на прага да вземе бразилско "чудо"

има сериозен интерес към огромния гений на бразилския Палмейрас Ендрик, който е спряган за трансфер на „ Сантиаго Бернабеу “.
15-годишният младок парафира професионален договор със славния бразилски клуб неотдавна, само че Палмейрас би трябвало да изчака няколко месеца, с цел да успее да го обвърже за дълъг интервал от време. Причината за това е, че Ендрик към момента не е навършил нужната възраст, с цел да може да парафира дълготрайно с клуба си.
Според латиноамериканските медии „ лос бланкос “ е в сериозен напредък за нападателя, като испанците даже са пратили на няколко пъти скаути да следят бразилеца в игра.
Два британски клуб също наблюдават деликатно представянето на Ендрик, като Палмейрас мъчно ще може да задържи футболиста при себе си в дълготраен проект.
В Реал Мадрид обаче имат убеденост, че са в най-изгодна позиция заради фактът, че сътрудникът на Ендрик е същият, който съставлява и звездата на „ лос меренгес “ - Винисиус Жуниор. Ендрик пък има впечатляващите 167 гола в 170 мача на юношеско равнище.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР