Има сериали, за които не спираме да мислим и да

...
Има сериали, за които не спираме да мислим и да
Коментари Харесай

Ново начало за един от най-любимите сериали на милиони по света

Има сериали, за които не стопираме да мислим и да обсъждаме, години след излъчването на последните им епизоди. „ Изгубени “ е измежду тези явления, провокирал въображението на милиони фенове сред септември 2004 и май 2010 година, написа Cinefish.

Мистерията и магията, изпълнили всеки епизод, бяха нещо неповторимо за тези години. Възможно ли е тази нервност да бъде повторена?

Президентът на ABC Карен Бърк вдъхва очаквания за възобновяване на паметния сериал. Наскоро тя съобщи, че „ ще ми е забавно да видя ново начало на този сериал “. Разбира се, това е единствено концепция, само че шерването й обществено няма по какъв начин да не провокира неспокойствие.

„ Замислям се за тази концепция вечер преди да заспя. Все още не съм я обсъждала с Карлтън Къз и Джей Джей Ейбръмс. Мисля, че има защо да си поговорим с тях “, споделя Бърк. Ейбръмс направи огромния си удар като режисьор на този сериал, доста преди да дебютира в огромното кино с „ Мисията невъзможна 3 “, а Къз е измежду основателите му, дружно с Деймън Линделоф.

Куриозното в тази ситуация е, че и Къз, и Линделоф обявиха преди време, че нямат интерес да слагат ново начало на „ Изгубени “. Къз въпреки всичко би подкрепил сходна концепция, единствено при изискване, че никой от истинските герои не са част от нея. 

Дали въпреки всичко няма да забележим ново начало към познатия сюжет, само че с напълно нови имена? Надяваме се Бърк да показа дали се е стигнало до разискване на сходно нещо с Къз и Ейбръмс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР