„Има само една външна политика и това е политиката на

...
„Има само една външна политика и това е политиката на
Коментари Харесай

Петков: България има една външна политика


„ Има единствено една външна политика и това е политиката на България, и тази политика би трябвало и само да минава през институцията парламент. Ние имаме рамкова позиция има съдружно съглашение и най-после всички ние, дори освен обединението и опозицията. Всички дружно би трябвало да се обединим към значим проблем. Аз се надявам, че това ще бъде реализирано, в случай че не се обединим през Народното събрание, тази последваща стъпка ще е доста сложна “, съобщи министър председателят Кирил Петков.

„ Не бих споделил, че има спор (в обединението за избора на гуверньор на БНБ). Бих споделил, че не бяхме избрали вярната кандидатура, която България заслужава. Канбитурите за такива значими постове – да сме обединени към тях и да сме сигурни, че слагаме най-хубавите. Така че аз персонално бих посъветвал нашите концерни сътрудници да създадем стъпка обратно, да продължим разговора, да издигнем един човек, който освен ние, само че цяла България вижда като водач в банковия бранш “, сподели Петков във връзка неуспеха на избора на Каримански за гуверньор на Българска народна банка.

„ Ние сме четири разнообразни партии. Нормално е да имаме разнообразни отзиви и разнообразни гледни точки. Въпросът е да можем дружно да дискутираме и доближаваме до най-правилните решения. Различията могат да ни дадат по-добро решение, в сравнение с единично решение на една от партиите просто би трябвало да имаме малко повече почит, малко повече почитание за общото ни деяние и съм сигурен, че ще достигнем до едни положителни резултати “, разяснява Петков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР