има само 1 гол за , откакто беше привлечен от

...
има само 1 гол за , откакто беше привлечен от
Коментари Харесай

Вълна от контузии в ПАОК преди мачовете с Левски

има единствено 1 гол за, откогато беше притеглен от през предходната година. Още при започване на престоя си на “Тумба ” някогашният португалски национал скъса кръстни връзки и пропусна съвсем целия сезон.
 Рейнджърс притегли нападател на ПАОК Рейнджърс притегли нападател на ПАОК
Срещу отборът от Солун ще бъде и без един от най-опитните си футболисти -. Той получи контузия в бедрото на подготовка преди няколко дни и ще стои надалеч от терените към месец.
 Марокански национал от ПАОК с травма на подготовка, може да пропусне мачовете с Левски Марокански национал от ПАОК с травма на подготовка, може да пропусне мачовете с Левски
31-годишният марокански национал имаше проблеми с травми и през предходната акция, само че въпреки всичко записа 26 мача и 2 гола. След резултатите от медицинските проби старши треньорът Разван Луческу незабавно е привикал на лагера в 18-годишния. Младокът получи по-дълга отмора поради присъединяване си на Средиземноморските игри, само че му се е наложило да замине за кампа на “черно-белите ” в Ниската земя.
 Попето пропуща мача с ПАОК Попето пропуща мача с ПАОК
Кадрови проблеми не липсват и в лагера на. “Сините ” сигурно ще бъдат без в първия мач против в, а е доста евентуално някогашният национал да пропусне и реванша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР