Има съмнения, че става въпрос за убийствоПолицията в Русе разследва

...
Има съмнения, че става въпрос за убийствоПолицията в Русе разследва
Коментари Харесай

82-годишна жена е намерена мъртва в село Щръклево

Има подозрения, че става въпрос за ликвидиране

Полицията в Русе проверява гибелта на 82-годишна жена от село Щръклево. Има подозрения, че става въпрос за ликвидиране. Районът към къщата е охраняван непрекъснато от органите на реда, следва още един оглед на мястото, съобщи.

82-годишната Благовеста Габровска е била открита мъртва от единия от синовете си на 2 януари сутринта. Той е пристигнал от Русе да види майка си и е намерил тялото ѝ на земята в стаята. Незабавно е извикана полиция и екип на Спешна помощ, след което за случая е известен и правосъден доктор.

Според съседи подозренията, че нещо не е наред, са поради метода, по който е открита Блажка, както са я наричали всички. Тя е била по очи на земята, а гърбът ѝ е бил загънат с одеяло. Неофициално се приказва, че по ръцете ѝ е имало синини, а на масата са били открити пари. Все още не е ясно дали има открити неналичия от къщата на движимости или пари.

Жената е живеела сама, защото е била вдовица. Блажка се е придвижвала по-трудно, само че е обичала да се грижи за градината си, била е съответна и е общувала със съседите си. Макар къщата ѝ да не е на основна улица, към нея домовете са обитаеми, само че хората там не са чули нищо. Съседката ѝ Донка показа, че в никакъв случай не са се тормозили и страхували, тъй като селото е умерено. Затова всички са сюрпризирани от случилото се.

От полицията на този стадий не разясняват дали фактически се касае за насилствена гибел. Оттам обявиха сбито, че се работи по всички версии и се чакат резултатите от аутопсията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР