Има риск отново да заприличаме на дискотека, ако не бъдат

...
Има риск отново да заприличаме на дискотека, ако не бъдат
Коментари Харесай

ДСБ предупреди, че работата на АЕЦ Козлодуй е застрашена заради партийна хранилка

Има риск още веднъж да заприличаме на дискотека, в случай че не бъдат взети ограничения. Това разгласи ръководителят на ДСБ о.з. ген. Атанас Атанасов, визирайки проблеми с предприятието " Водно-електрически централи ".
От ДСБ предизвестиха, че ВЕЦ-овете и ПАВЕЦ-овете в България обезпечават работата на АЕЦ Козлодуй при остатък в системата. През 2016 година имало единствено разчистване на оборудванията на " Водно-електрическите централи ", а през 2017 година не било планувано нищо. Вместо да се употребяват средствата от фонд " Козлодуй " за рехабилитация на каскадата " Белмекен – Сестрино – Момина клисура ", две години ГЕРБ води лобистки договаряния и чак в този момент се започвала социална поръчка. Във всеки един миг може от строя да излезе структороопределяща за " Водни-електрически централи " централа, безапелационни са от тъмносинята партия.
По думите на Атанасов не се сменят значими детайли – компресори и елементи, които имат потребност от обновяване, а " госпожа Менда Стоянова " ръководела „ партийна хранилка “, която се употребила за назначение на фрагменти на ГЕРБ и " Обединени патриоти " в предприятието за сметка на освобождение на специалисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР