Има риск на 1 юли да не бъдат увеличени пенсиите,

...
Има риск на 1 юли да не бъдат увеличени пенсиите,
Коментари Харесай

Нинова: Има риск пенсиите да не се увеличат от 1 юли

Има риск на 1 юли да не бъдат увеличени пенсиите, както и други обществени облекчения, които са били заложени да влязат в действие от тази дата. Това съобщи вицепремиерът Корнелия Нинова след съвещанието на Минситерския съвет.

"За нас като съдружен сътрудник най-важният въпрос и задача номер едно е приемането на актуализацията на бюджета. Днес, с гласуването на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ и беше отхвърлено предлагането на Българска социалистическа партия за България да се гласоподава държавния бюджет през днешния ден. Това е извънредно безконтролно решение, защото забавянето може да докара до това от 1 юли да не се усилят пенсиите, младите фамилии да не получат данъчни облекчения, земеделските производители да не получат поддръжка ", сподели Нинова, представена от

"Уважаеми български жители, не вярвайте на изказванието, че може да се гласоподават обществените ограничения и да не се гласоподава огромният държавен бюджет ", добави тя.

Да се гласоподават през днешния ден разноските за пенсии и да не се гласоподава държавният бюджет, значи, че няма от къде да дойдат разноските за пенсии, посочи Нинова.

Тя прикани всички в Народното събрание да успокоят страстите си и да гласоподават бюджета, с цел да обезпечат стабилността на страната.

По мотив решението на кабинета тематиката за влизането на Северна Македония в Европейски Съюз да се разпореди на Народното събрание, Нинова разяснява: "Подкрепихме това решение в името на бистрота и досегаемост до информацията от всички парламентарно показани партии - и ръководещи, и съпротива. Както и до всички жители ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР