Има реставрация на стари порочни практики. За съжаление, се назначиха

...
Има реставрация на стари порочни практики. За съжаление, се назначиха
Коментари Харесай

Служебното правителство върна ДПС в РИОСВ Варна


„ Има реституция на остарели порочни практики. За страдание, се назначиха хора, които са свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи, което подухва неприятни мисли, че се прави реституция на предходното постоянно държавно управление “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по бТВ Борислав Сандов, министър на екологията в държавното управление „ Петков “, по отношение на дейностите на служебния кабинет.

Като назначения, свързани с Движение за права и свободи и ГЕРБ, той даде образец с Ерджан Ебатин (бивш народен представител от ДПС), назначен за началник на районната екоинспекция във варна, и назначената за зам.-министър на екологията Мария Бояджийска, която дълги години беше зам.-кмет в Столичната община. За анулираните му заповеди за затварянето на „ Брикел и „ Марица 3 “ поради замърсяване на въздуха Сандов разяснява, че съдът е отменил единствено предварителното осъществяване на тези заповеди.

„ Тези предприятия ще продължат да работят до доказване на това, че в действителност те са били в нарушаване на законодателството. Убеден съм, че една справедлива преценка ще постанови точно това, тъй като те има нарушавания там в сериозен прорез с настоящото българско екологично законодателство, само че също по този начин те са и в прорез с европейските правила, за които към този момент България беше наказана в съда в Люксембург, в съда на Европейския съюз “, посочи някогашният екоминистър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР