Има решение на Изпълнителното бюро да предложи на Националния съвет

...
Има решение на Изпълнителното бюро да предложи на Националния съвет
Коментари Харесай

Стефан Бурджев: Изпълнителното бюро реши да изключи Георги Гергов

 " Има решение на Изпълнителното бюро да предложи на Националния съвет на Българска социалистическа партия изключването на. Това не е тематика от през днешния ден, само че през днешния ден беше финалната полемика във връзка с дейностите и държанието на Гергов. БСП-Пловдив дава спорни сигнали, тъй като необятната членска маса и редовият социалист харесва линията на партията на ново лице и нов метод за правене на политика, алените линии на партньорство със статуквото ". Това съобщи националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България “ Стефан Бурджев по Евроком по отношение на днешни решения на ИБ на Българска социалистическа партия, сред които и проблема с Гергов.

Депутатът изясни, че работната група по въпроса с изключителни старания е съумяла да направи срещи с безусловно всички организации в област Пловдив и е изнесла своя отчет през днешния ден пред членовете на ИБ. " Решението е взето на база, а не на личността. Въпросът е в пазенето на престижа и престижа на партията ", разяснява още той.  

За организационната промяна в партията Бурджев разясни, че 31 координатори на Българска социалистическа партия, които ще бъдат назначени по регионалните структури на партията подхождат на 31 многомандатни изборни региони.

" Това е развой на децентрализация - тези координатори са свързващо звено сред централата и партията, посочени са от районните структури. " По думите му по този метод се децентрализира администрацията на " Позитано " и може да се работи по-бързо и дейно по районите.

Бурджев сподели увереност, че въпреки и с малко, левицата все още би повела на избори пред ГЕРБ. " Социологията не хваща купения и корпоративен избор “, счита той и уточни метода за превъзмогването им: " Само високата изборна интензивност може да даде представителност на тези групи в обществото, които желаят да сменят статуквото ".

Социалистът-депутат разкри и настройката на Българска социалистическа партия: " Цялата партия е мобилизирана да бъде първа политическа мощ на идните избори. През последните четири години сме единственият различен политически индивид. Скоро ще представим и предизборната ни платформа пред обществото ", сподели още Стефан Бурджев в ефира на Евроком.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР