Има размразяване. Трябва да продължим разговорите. Първо ще се видим

...
Има размразяване. Трябва да продължим разговорите. Първо ще се видим
Коментари Харесай

Акад. Денков: Бойко Борисов трябва да си даде имунитета, виновните да бъдат осъдени

" Има топене. Трябва да продължим диалозите. Първо ще се забележим с Мария Габриел, да уточним ограниченията, които са значими, по-късно ще има публична среща " съобщи на влизане в Народното събрание акад. Николай Денков от ППДБ, който е претрупан с отговорността да сформира кабинет с мандата на обединението.
Запитан по какъв начин ППДБ ще разясняват поискания имунитет на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, той съобщи: " Нашата позиция постоянно е била ясна - когато на някого му изискат имунитета, той би трябвало да си го даде. Ако на мен в този момент ми изискат имунитета, незабавно ще го дам ".
" Държавата би трябвало да бъде ръководена от народните представители, които имат болшинство. Това, което виждаме, е опит да бъде неодобрено решението на гласоподавателите ", означи още той. 
" Прокуратурата и правосъдната система би трябвало да си свършат работата. Работата  на правосъдната система е в края на краищата тези, които са отговорни, да бъдат наказани. А не да вършим единствено медийни изяви ", съобщи Денков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР