Има разлика между това дали е задържан или в негово

...
Има разлика между това дали е задържан или в негово
Коментари Харесай

Илиян Василев: Проблемът на Борисов тепърва започва, но не бързайте с радостта

Има разлика сред това дали е арестуван или в негово наличие вършат обиски. Но не е основна. Лед тронулся. Гешев не съумя да покрие Борисов, само че не бързайте с насладата. Репутационният удар против жителят за европейски развиване Борисов от европейската прокуратура е обаятелен.

Не зная дали си давате сметка, само че в тази ситуация с водача на ГЕРБ се нарушава "вечното " предписание без значение от промяната на държавни управления, да не се пипат предходните и по този начин отговорността да се замете. Това беше огромната неточност на ОДС държавното управление, че не потърси отговорност от Виденовите министри и партия, от Движение за права и свободи.

Проблемът на Борисов занапред стартира, и занапред ще схваща какъв брой преходна е националната обич. Подготвил се е с прояви на младежкото ГЕРБ и неговите шпицкоманди /охранителите/, само че против европрокуратура е мъчно да се рита.

Очаквайте несъмнено Гешев да се намеси. Скоро.

Преди години предизвестих Борисов че упоритото му задържане на власт му подсигурява "труден " край. Пеевски се скри,/ краткотрайно, в случай че изплува КТБ и той е пътник/, Първанов се измъкна, Станишев, Овчаров, Делян Добрев също.

Но до съд и присъда има още доста път.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР