Има различни юридически мнения какво правим днес в това заседание

...
Има различни юридически мнения какво правим днес в това заседание
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Това е един естествен и нормален край на една ненормална коалиция

Има разнообразни юридически отзиви какво вършим през днешния ден в това съвещание и би трябвало ли да гласуваме или не. Има обаче еднопосочно политическо мнение, че това е един натурален и норамелин завършек на една ненормална коалиция. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова.

" Коалиция, която беше зачената порочно, тъй като тези които желаеха да преборим мафията, да почистим задкулисието, да се оправим с паралелната страна се прегърнаха с мафията. Вместо да я изчистят предложиха да разделят с нея страната ", изясни Нинова.

Социалистката и безапелационна, че в случай че Българска социалистическа партия получи третия мандат ще върнат незабавно досието празна.

" Този парламент е привършен. Няма да участваме в диалози и да подкрепим втори мандат. Това болшинство не може да реши съществените въпроси на България. Не желаем да участваме в сглобки, сделки, задкулисия и всичко останало в името на порциите на властта ".

Снимки: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР