Има различни начини да се познае какъв секс те чака

...
Има различни начини да се познае какъв секс те чака
Коментари Харесай

Какво издава цветът на очите за сексуалността на жените

Има разнообразни способи да се познае какъв секс те чака с дадена жена. Стойката, маниерите, тонът… Но много по-лесно е просто да я погледнеш в очите. Техният цвят ще ти даде доста информация…

Сини очи

Те постоянно се свързват с нежността, само че не бъдете наивни. Синеоките дами добре знаят своите преимущества, само че пък и условията им са огромни. В интимно отношение чакат „ цялостна стратегия “ от мъжа, с който са. Цветя, вечеря, романтика, любовна игра, буен секс. Не се знае обаче дали те ще отговорят по същия метод. Всичко зависи дали сега са в въодушевление да го създадат. Насила при тях не се поличава!

Кафяви очи

Това не са дамите с най-буен полов характер. При тях обаче важи правилото „ апетитът идва с яденето “. Те евентуално няма да поемат самодейността. Това мъжка работа съгласно тях. Но в случай че си изиграете картите вярно, може да съумеете да разпалите същинска тигрица в нея, която ще ви подари с часове приятност, които сигурно дълго ще помните.

Черни очи или мрачно кафяви

Това са просто огън дами! Готови за всевъзможни полови опити, а дейностите й са изпълнени със пристрастеност. Просто може да ви скрие шапката в леглото! Много значимо е обаче да знаете, че не би трябвало да й отказвате, когато е в въодушевление за секс. Тя мъчно ще елементарни и не помни сходно неуважение.

Зелени очи

Смятат тези дами са студени, само че това не е по този начин. Ако опитът ви споделя друго, значи сте направил най-голямата неточност в секса с тях – претупали сте любовната игра. За тях това е най-важната част! Ако се постараете и отделите задоволително време, тази дама може да извърши и най-дълбоките ви еротични мечти.

Сиви очи

Много старателни и усърдни във всяко едно отношение, освен… в секса… За тях просто отй не е преди всичко, а го одобряват като „ част от нещата “. Не ги изненадвайте с еротични играчки или опити. Тези девойки обаче се идеални за занимателните и забавни диалози.

Пъстри очи

Пъстрооките дами е не могат да се разкрият изцяло. Те са изпълнени със пристрастеност и полово предпочитание, само че има би трябвало доста дълго време, с цел да разкрият същинските си усеща. Докато не са сигурни и във вашите, ще мине доста време, в което ще правят всичко като по учебник, само че истината е, че има доста, доста, доста какво още да ви дадат. Да не кажем, че в огромна част от тях е скрита същинска перверзница! Не всеки обаче ще има шанса да види същинската й същина.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР