Има различни мании за красота, които идват и си отиват

...
Има различни мании за красота, които идват и си отиват
Коментари Харесай

Спермата от сьомга е най-новата мания за красота, която премахва бръчките - бихте ли я опитали?

Има разнообразни мании за хубост, които идват и си отиват през годините и наподобява, че хората ще стигнат до всевъзможни крайности в името на хубостта.

Получете Клаудия Уинкълман, която разкрива, че един път е употребила гранули от сос, с цел да придобие загар. Но в този момент хората протягат ръка към нещо малко по-...естествено, с цел да си придадат юношески тип. На пазара има стотици кремове срещу стареене, срещу бръчки и юношески кремове.

И макар че са известни, доста хора също ще тръгнат по пътя на естетиката и ще изберат някои инжекции като ботокс за прогони линиите на бръчките. Но нова полуда накара хората да се откажат от ботокса и вместо това да изберат сперма от сьомга.

Тъй като нещата стартират да стават малко странни, почитателите на хубостта, които са избрали „ естествения “ метод за унищожаване на бръчките, приветстват резултатите от секрецията на сьомгата, като специалистите даже го назовават ​​„ красиво “ лекуване. Дори Дженифър Анистън се включи в най-новата наклонност срещу стареене, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР