Има проекти, които в момента на изпълнение са с видими

...
Има проекти, които в момента на изпълнение са с видими
Коментари Харесай

Стамболийски готов с проекти за над 50 млн.

Има планове, които сега на осъществяване са с забележими резултати, само че има и такива, които не ги виждаме, не можем да ги пипнем. Това са най-важните решения, които се вземат от кмета на общината. С тези пари да направиш забележими резултати или да заложиш на бъдещето, споделя кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев. Аз избрах второто! – безапелационен е той.

Без подготвени планове, няма развиване на общината. Трябват ни планове с издадено строително позволение, с цел да можем в даден миг да аплайваме за средства по разнообразни европейски стратегии.

До в този момент сме вложили в планове за канализация на Куртово Конаре, Ново село и Триводици с пречиствателни станции и довеждащ колектор на стойност близо над 1 200 000 лв..

Привършваме с планиране на цялостна реорганизация на остарялата водопроводна мрежа, с нови полиетиленови тръби в Триводици, Куртово Конаре, Ново село, Стамболийски и Йоаким Груево на стойност над 260 000 лв..

Проектирането включва още замяна на всички сградни водопроводни отклонения, шахти изпускател, шахти автоматизиран въздушник, пожарни хидранти и спирателни кранове.

Общината още веднъж свърши работата на държавното ВиК. Дължината на мрежата в Куртово Конаре е 23 170 м’, на Триводици 13 442 м’ и на Ново село е 18 252 м’.

Готови са плановете за асфалтиране на улиците в Йоаким Груево.

Проектираме улици и в Стамболийски. Това са планове за над 50 милиона лв. вложения.

Сега не виждаме нищо, само че ще имаме опция да погледнем в сегашното! Винаги съм гледал напред! – споделя Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР