Има приоритетност и това не значи че тези, които са

...
Има приоритетност и това не значи че тези, които са
Коментари Харесай

Герджиков към Хазарта: Има приоритетност и тя не значи, че другите са втора ръка хора

Има приоритетност и това не значи че тези, които са по-назад в листата, са втора употреба хора. Във всяка страна се прави. Не мисля, че би трябвало да се опълчва една група на друга група. Между тези които пеят песни, които строят градежи и тези в администрацията, има хора, които работят и хора, които не работят.
Това съобщи ректорът на Софийския университет " Св. Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков.

Думите му идват след разразилия се преди дни скандал с присъединяване на здравния министър проф. Костадин Ангелов и рапъра Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Ангелов съобщи, че сега заведенията за хранене не са приоритет, а с остра обява в обществените мрежи Хазарта отвърна, че всички би трябвало да бъдат приоритет. Вчера той добави изявлението си и съпостави обстановката с Холокоста. Днес в поддръжка на здравния министър се оповестиха и от Българския лекарски съюз, а рапърът акцентира, че думите му не би трябвало да се възприемат като апел за отваряне на заведенията.

Все още няма решение по кое време и при какви условия присъственото образование в университетите ще може да бъде обновено. В момента тече сесия, а вторият учебен срок е след близо месец. Днес със здравните управляващи е било реализирано съглашение част от изпитите да бъдат присъствени, стана ясно още от думите на Герджиков.

Той уточни още, че преподавателите в университетите попадат в една група с учителите съгласно имунизационния проект и в този смисъл те също скоро ще бъдат ваксинирани против COVID-19. Договорено е било те да бъдат подложени и на антигенни проби.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР