Има прераждане“, убедена е Даниела, вдовицата на големия актьор Чочо

...
Има прераждане“, убедена е Даниела, вдовицата на големия актьор Чочо
Коментари Харесай

Вижте порасналата щерка на Чочо Попйорданов

„ Има прераждане “, уверена е Даниела, вдовицата на огромния артист Чочо Попйорданов, която счита, че тяхната осиновена дъщеричка Екатерина съвсем наподобява на своя именит татко, видя HotArena.

Макар Катето да не можа да се порадва на бащина милувка, тъй като Чочо си отиде ненадейно на 5 май 2013 година, няколко месеца преди публично двамата с Даниела да вземат детето вкъщи, момиченцето обича баща си. То не стопира да приказва за него и също демонстрира гений на актриса.

Катето е към този момент ученичка, радва се на доста приятелки и е наразделна с дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София. Двете момиченца са връстнички и не престават дружбата на своите известни татковци, които приживе бяха извънредно близки другари. Инженерката Даниела дава всичко от себе си на Екатерина да не ѝ липсва нищо и да има пълноценно детство. Това лято двете бяха няколко пъти на море, като една от ваканциите споделиха по женски точно с Алекс Сърчаджиева и София.

Любопитно е, че Катето има същата лъчезарна усмивка като тази на Чочо и демонстрира артистични пристрастености. Още до момента в който беше в детската градина, момиченцето се включи и в емблематичната режисура на Народния спектакъл „ Хъшове “, в която Чочо приживе играеше.

Екатерина обаче към момента носи семейството на своята майка. В продължение на три години вдовицата на починалия актьор се бореше Катето да вземе презимето и семейството на фамозния си баща, само че, уви, това се оказа невероятно. По документи тя е записана в регистрите с имената на майка си – Даниелова Мирчева. Въпреки че Даниела и Чочо бяха утвърдени за родители на дребното момиченце, артистът си отиде от този свят безусловно дни, преди дъщеричката му да прекрачи прага на дома му. Вдовицата му въпреки всичко получи настойничество над нея.

Но защото с Чочо нямаха брак, дребната няма право да носи името на осиновителя си. Социалните служби са безапелационни, че не могат да запишат семейството на артиста в документите на щерка му, защото действително единственият настойник на детето е Даниела. А без негов автограф дребната Катя няма да е Екатерина Петрова Попйорданова, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР