Има представители на зодиака, които лесно поддържат добра форма, но

...
Има представители на зодиака, които лесно поддържат добра форма, но
Коментари Харесай

Четирите зодии, за които отслабването е мисия невъзможна

Има представители на зодиака, които елементарно поддържат добра форма, само че четири са зодиите, измежду които най-често се срещат хора с наднормено тегло. Вижте кои са те.

Водолей
Представителите на тази зодия е доста мъчно да си откажат дребните наслади от живота, в това число вкусна храна, а вкусната храна не постоянно е най-здравословната и нискокалорична, най-често тъкмо противоположното. Те нормално имат огромен вкус. В същото време спортът доста рядко е обичаното им занятие, тъй като избират да отделят време за повече интелектуални действия.

Телец

Телецът доста обича такива елементарни удоволствия като вкусната храна. Зодиакалната наклонност да натрупа във всичко, в това число пари, трофеи, достижения, парадоксално се простира до наднорменото тегло. Много от тях даже обичат да ядат, както се споделя – „ за бъдеща приложимост “, откъдето идва и казусът с наднорменото тегло.

Риби

Представителите на тази зодия по принцип са много мудни, тъй че свалянето на непотребни килограми се затруднява в допълнение. Освен това те рядко са толкоз закрепени във външния си тип, че това да ги тласкане да се изтезават с диети и спорт. В същото време непотребните килограми, в случай че има такива, ги разстройват, само че те „ вземат решение “ този проблем в собствен жанр – затварят се, наскърбяват се и ненавиждат целия свят.

Близнаци

Такъв сложен въпрос като отслабването изисква вътрешна дисциплинираност, от която Близнаците са безусловно лишени. Разглеждайки цялостното си отражение в огледалото, те ще се убедят, че в действителност „ не е толкоз неприятно “ и ще отидат на късна вечеря с другари с висококалорична храна и питиета. На идващия ден вместо фитнес, те още веднъж избират нещо по-интересно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР