„Има предпоставки 4-годишният мандат да бъде изпълнен. И не само

...
„Има предпоставки 4-годишният мандат да бъде изпълнен. И не само
Коментари Харесай

Ивелина Василева: Има всички предпоставки 4-годишният мандат да бъде изпълнен

„ Има предпоставки 4-годишният мандат да бъде изпълнен. И освен поради стопански фактори. Аз виждам такива настройки и у хората. Защото нали помните безвремието, в което изпаднахме при предходните предварителни избори? ", сподели някогашният министър на екологията Ивелина Василева по Канал 3.

„ Исканията за оставката на вицепремиера Валери Симеонов са знак за доближаване на позициите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Виждали сме ги в общ формат на управление”, сподели още актуалният народен представител от ГЕРБ Ивелина Василева.

„ Но мисля, че задоволително ясно беше обяснено и от премиера Бойко Борисов е, че форматът на обединението е по този начин скрепен. Ангажиментът, който сме поели пред гласоподавателите е обвързван с извършване на политики. В това връзки ние нямаме отстъпление”, безапелационна бе Василева.

Вярно има митинги сега, които доста наподобяват на тези, които бяха инспирирани през 2013 година И виждам, че опитът някои митинги да бъдат обяздени от някои политически сили, носи щети”, разяснява още националният представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР