Има право да бъде възстановен Сотир Цацаров в прокуратурата, така

...
Има право да бъде възстановен Сотир Цацаров в прокуратурата, така
Коментари Харесай

Бойко Рашков не мрази Цацаров

" Има право да бъде възобновен Сотир Цацаров в прокуратурата , тъй че там, в прокуратурата, няма да има никакво значение от неговата настройка. Там ще си работи по делата, които му се разпореждат, като даже в тях да има сведения и обстоятелства, съставляващи държавна загадка, няма да е спънка да работи по тях ".

Toва съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред публицисти след присъединяване му в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание. Коментарът си той направи по отношение на решението на Висш съдебен съвет да в прокуратурата .
 Висш съдебен съвет върна Цацаров в прокуратурата
Висш съдебен съвет върна Цацаров в прокуратурата

Това се случи през днешния ден на съвещание на прокурорската гилдия

По думите му пресилени са изявленията на Цацаров за отнетия му достъп до класифицирана информация, като Рашков не изпитва отрицателни усеща към някогашния основен прокурор . " Вероятно е сюрпризиран, евентуално нещо друго, като упрекна и - б.р.), че е оказвал институционален напън на някого ", уточни Рашков.

Той посочи, че правосъдният министър има кадрови благоприятни условия за оферти, а не за решения за формиране на дисциплинарното произвеждане против основния прокурор Иван Гешев .
 Киселова: Оставката на Цацаров е личен въпрос
Киселова: Оставката на Цацаров е личен въпрос

Реформата в правосъдната система е осъществена на 1/3

За убийството на собственичка на аптеки в Русе, Рашков изясни, че се касае за ликвидиране в арменско семейство. Министерство на вътрешните работи работи непрекъснато по случая, увери той и добави, че убийството е разкрито.

Това трябвало да го каже и прокуратурата в Русе, като се внесат претенции за задържане под стража по отношение на причинителя на убийството , в случай че към този момент не е направено. Има много събрани доказателства за причинителите на закононарушението, добави Рашков.

Версиите за убийството са няколко, като проверяващите органи съумели да потвърдят една от тях като най-вероятната . Намерени са трупни елементи, като следва да бъдат направени експертизи, които да разпознават, че са от потърпевшата, добави Бойко Рашков.
 Убитата жена в Русе била удушена, похитителите я следили над месец
Убитата жена в Русе била удушена, похитителите я следили над месец

Единият от причинителите се показал за полицай
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР