Има позитивни сигнали, че ще имаме подкрепа от 121 депутати

...
Има позитивни сигнали, че ще имаме подкрепа от 121 депутати
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната оптимисти, че ще съберат 121 гласа

Има положителни сигнали, че ще имаме поддръжка от 121 депутати за държавното управление. Народни представители схващат нуждата ръководството да продължи и то на база ясни цели. Това разяснява в студиото на „ Събуди се ” депутатът от „ Продължаваме Промяната ” Венко Сабрутев.

„ Видяхме държанието на „ ИТН ”. Те безусловно хвърлиха страната под влака. Какво ще е особеното, в случай че в този момент създадем нова коалиция със старите сътрудници, с които виждаме, че имаме ясни червени линии. Те напуснаха обединението, когато входирахме промяната за КПКОНПИ, когато разбихме далаверата на „ Капитан Андреево ”, изясни той по отношение на договаряния с Има Такъв Народ.

На въпрос за какво счита, че ще получат поддръжката на 121 депутати, Сабрутев сподели: „ Страхът в тези народни представители, които желаят да продължат промените, ще бъде преодолян. Това е основното. В коридорите на Народното събрание се споделяше, че един народни представители са били возени с едни черни джипове, било им е обяснявано по какъв начин би трябвало да бъдат лоялни към своята партия ”, разгласи той.

Сабрутев стимулира и за какво ръководството би трябвало да продължи: „ Точно тук и в този момент би трябвало да се създадат тези по този начин нужни 22 закона, с цел да може България да стартира да усвоява 13 милиарда по Плана за възобновяване и резистентност ”, изясни депутатът.

Той направи и доклад за свършеното през миналите шест месеца: „ Преборихме се с четири рецесии, премахнахме профилираните съд и прокуратура, които бяха бухалките на предходната власт, изготвихме Закона за КПКОНПИ, справихме се с енергийната рецесия, справихме се с газовата рецесия ”, акцентира Сабрутев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР