Има поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други

...
Има поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други
Коментари Харесай

За нищо на света НЕ подминавайте тези 10 предмета, ако ги намерите на улицата - носят щастие!

Има вярване, че не би трябвало да вземаме изгубени от други предмети от улицата, или ще си навлечем неприятности! Разбира се, има предмети, които са предумишлено заредени с негативна сила, само че има и движимости, които могат да ви донесат шанс и триумфи. Нищо чудно, че нашите предшественици са вярвали, че всяка находка е знак свише, който е в положение да ни предизвести за нещо или да ни натрапи значима мисъл.

Днес ще ви научим кои инцидентно открити предмети могат да ви донесат шанс и по какъв начин да не пропуснете щастието си!

Късметлийските предмети са:

1. Икона

Ако намерите икона на улицата, това е великодушен знак от горната страна. Такава находка дава обещание добър шанс във всички инициативи и най-важното - индивидът, който е намерил иконата, ще бъде защитаван и направляван от по-висшите сили по всевъзможен метод. Трябва обаче да ви напомним, че преди да приберете това богатство, е належащо да изречете думите: " Господи, смили се ", след това да занесете предмета в храма и да го осветите. Едва по-късно откритата икона може да бъде сложена в къщата ви.

2. Подкова
Желязната подкова е от дълго време считана за знак на шанс и финансово богатство. Човек, който откри подкова навръх улицата, е същински благополучен човек! Такава късметлийска находка би трябвало да вземете и да приковете към вратата. Между другото, тази традиция идва при нас от древността, когато не всеки е можел да си разреши кон. И също така, да се откри изгубената подкова на доблестен кон, украсена със скъпоценни камъни, се е считало за незабравим шанс!

3. Работещ часовник
Такава находка е същински знак свише! Часовникът ни кара да мислим за неизбежността на гибелта. Ако намерите часовник на пътя, би трябвало да се замислите за изоставените инициативи и неизпълнените обещания. Едва по-късно бъдещето ви ще стане сполучливо и щастливо. А максимален шанс ви чака, в случай че върнете изгубения часовник на притежателя.

4. Копче
Намерили сте копче? Тогава чакайте приятна вест! И апропо, колкото повече дупки има копчето, толкоз повече шанс ще ви донесе непредвидената находка. Такова копче се счита за отличен амулет, предпазващ от зли очи. Прокарайте през дупките червен конец и завържете на възел, тъй че копчето да не се плъзга. Носете талисмана с вас, като постоянно го криете от очите на други хора.

5. Пръстен
Смята се, че в случай че намерите пръстен и го вземете, това може да унищожи фамилните връзки. Но за младо неомъжено момиче откритият пръстен е предвестител на приятна вест на фронта на любовта. Пръстенът е находка, която не би трябвало да вдигате никога, без значение от посланието, което изпраща. Ако въпреки всичко желаете да вдигнете изящното бижу, то то би трябвало да бъде върнато на притежателя. Е, в случай че не планирате да търсите притежателя, просто плюйте над лявото си рамо и умерено отминете.

6. Ключ
Ключът е всесилен страж за вашия дом. Ако намерите ключ, може и би трябвало да го вземете и занесете вкъщи. Там го поставете първо на прага, с цел да отблъсне злото. Според известните убеждения ключът, открит на улицата, е предвестител на дълго чакано пренасяне и придобиване на лично жилище. Е, шанс!

7. Ръкавици
Ако се препънете по време на разходка в чифт изгубени ръкавици, това значи сполучливо другарство! Ако находката е кожена, тя дава обещание мощен бизнес съюз. Ако самотно момиче е имало шанса да откри мъжка ръкавица - това е предвестител на съдбовна среща. Но внимание! Никога не вземайте ръкавиците на други хора за себе си. По-добре просто ги вдигнете и поставете на видно място, тъй че притежателят им да ги откри по-лесно.

8. Монета
Старата монета е друга добра находка. С тази паричка не можете да си купите нищо, само че ще ви служи като отличен амулет и ще ви донесе финансово благоденствие. Основното нещо е да вярвате!

9. Люлякови цветчета
Подобно на детелината, люлякът също може да донесе шанс. И ние не знаехме! Ако сте имали шанса да намерите люляково цветче не с четири, а с пет или повече венчелистчета, то вие сте същински благополучен човек. Спокойно се заемете с реализирането на най-съкровеното си предпочитание, единствено че преди този момент ще би трябвало да изядете цветчето. Или можете да го изсушите и да го носите със себе си като амулет.

10. Калинката е добър знак!
Като деца всички сме чували, че калинката може да извърши желанията ни. Вземете калинката в ръката си, пожелайте си нещо и самоуверено я пуснете на воля. Ако насекомото отлети, тогава желанието сигурно ще се сбъдне.
За омъжената двойка, която няма деца, срещата с калинка е предвестител на дълго чаканото допълнение към фамилията!

Щастието може да чака безусловно под краката ви! Бъдете деликатни към знаците на ориста и не забравяйте да деянията здрав разсъдък, когато се докосвате до изгубените неща на други хора, защото не всички от тях са в положение да донесе шанс.

Все отново не забравяйте, че ЗА НИЩО НА СВЕТА не би трябвало да взимате тези неща, в случай че ги намерите на улицата .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР