Има последователна политика на разделяне на братския народ в България

...
Има последователна политика на разделяне на братския народ в България
Коментари Харесай

Джамбазки: Белград и Москва пречат на отношенията с Македония

Има поредна политика на делене на братския народ в България и Македония. Водят я хора, свързани с Белград и столицата на страната, в която беше фиктивен македонизма през 1934г. от Kомунистическия интернационал.

Това съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в студиото на NOVA. През цялата си история Коминтерна е основан в Москва, тогава столица на Съюз на съветските социалистически републики.

Как реагира Съединени американски щати на контракта сред България и Македония

Борисов и Заев се схванаха за контракта за добросъседство

Джамбазки разяснява плана за Договор за добросъседство сред Македония и България, който би трябвало да бъде подписан от министър председателите Зоран Заев и Бойко Борисов идната седмица.

Вчера болшинство от всички политически сили в българския парламент утвърди документа. В Скопие контракта раздели ръководещите социалдемократи и другите опозиционни фракции, измежду които управлявалите в предходните 10г. ВМРО-ДПМНЕ.

Проектът на Договора може да прочетете ТУК

Според тях, договорът не е в полза на Македония.

По думите на Джамбазки, някогашният министър председател от македонското Вътрешна македонска революционна организация Никола Груевски също е бил част от политиката на разделяне, водена от 1934г. насам, а в този момент с контракта за добросъседство се отваря "нова страница ".

"В Македония живее голяма българска общественост и през този контракт имаме опция да пазиме техните ползи. През този контракт Македония се отхвърля от каквито и да е било искания на наша територия. Това значи завършек на македонизацията на Пиринска Македония ", посочи Джамбазки.

Той добави, че двете страни към този момент би трябвало да зачитат "общата история ", с което би трябвало да спре "преименуването " на български възрожденци като Братя Миладинови от страна на македонските управляващи.

С договорът ще се улеснят и общите инфраструктурни планове, посочи евродепутатът.

"Не съм виждал онлайн Цветан Василев през живота си "

В рамките на телевизионното си присъединяване, Ангел Джамбазки отговори на въпроси и по тематиката КТБ. През 2014г. той стана евродепутат, откакто Вътрешна македонска революционна организация се яви на избори в коалиция с "България без цензура " на Николай Бареков - понастоящем също представител в Европейския парламент.

От импортирания предходната седмица обвинителен акт за източването на КТБ се твърди, че големи средства са ориентирани към политическия план на Бареков.

"Не съм виждал през живота си господин Василев онлайн ", съобщи Джамбазки и посочи, че е определен с 23 000 преференции, които са артикул на акцията на Вътрешна македонска революционна организация, извършена с държавната дотация на партията.

"Говорили сме с Бареков за странности в изборните резултати, за необяснимите дарения. Не получихме рационален отговор ", съобщи Джамбазки и посочи, че това е била повода тогавашната коалиция да се разпадне.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР