Има поне десетина производства, сред които и проверки, които касаят

...
Има поне десетина производства, сред които и проверки, които касаят
Коментари Харесай

Демерджиев: Има над 10 дела за злоупотреби с парични средства на високите етажи

Има най-малко десетина производства, измежду които и инспекции, които касаят доста високи етажи на властта и злоупотреби със съществени парични средства. Тези към автомагистралите са единствено част от тези производства. " Това заяви пред БНР министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, който е и някогашен министър на правораздаването.

Той посочи, че измежду сферите, наранени от въпросните производства, е тази на енергетиката и удостовери, че има лица с имунитет.

Демерджиев съобщи, че се надява прокуратурата да прояви " същото отношение и интензитет на работа ", каквито се показват по линия на опиатите.

Много значимо за обществото е такова взаимоотношение да се случва по линия на битката с корупцията, безапелационен е вътрешният министър.

" Това е терен на деяние, на който прокуратурата би трябвало да покаже същата решителност. Ние я имаме, стига доброжелателно да се подхожда от страна на прокуратурата. "

По думите му задачата е тези производства да нарастват, тъй като " това е методът да се спрат порочните практики, обезкървяващи страната " посредством източване на публични средства.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР