Има политически сили, които нямат позитивна посока, нямат позитивни послания.

...
Има политически сили, които нямат позитивна посока, нямат позитивни послания.
Коментари Харесай

Денков: Едно остана на „Възраждане“ – да плаши хората

Има политически сили, които нямат положителна посока, нямат положителни послания. Единственото, което им остава, е да плашат хората. Такава политическа мощ е „ Възраждане “, която напълно намерено през последните дни насочва апели, в това число от водача, против демократичната система в България, апели за принуждение, които минават много зад границата на това, което е задала правовата система в България.

Това съобщи министър председателят Денков пред публицисти.

Ротационният министър-председател се разгневи от разпространяващите се у нас изказвания, че страната ни ще изпрати бойци в Украйна, нещо, за което хостоянно сигнализират от „ Възраждане “.

На 25 юни водачът на „ Възраждане “ написа: „ Т.нар. прелом в Русия свърши преди да е почнал, с което провокира небивало отчаяние в родната демократична общественост. Вчера с интерес видях какво пишат и към какво приканват рупорите на американското посолство – общо взето от техните профили се лееше кръв и се призоваваше за война, избивания, метежи и всевъзможни други сходни неща (при изискване, че не вземат участие персонално, естествено). Сега, несъмнено, са разочаровани, само че единствено няколко часа бяха задоволителни, с цел да се види какво съставляват те – една озверяла античовешка паплач, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и принуждение. Ето за какво дълг на всеки един естествен жител е да направи всичко по силите си, с цел да може тази уродлива сган да бъде унищожена – за положителното освен на България, само че и на човечеството. “

Денков още веднъж повтори, че „ в никакъв случай и по никакъв метод не е обсъждано изпращането на войски в Украйна “.

„ Докато аз съм министър-председател, няма и да има такова разискване. Това са напълно съзнателно популяризирани неистини, с които се цели да бъдат изплашени хората и да се настроят против постоянното държавно управление. Това е неистина, която няма никаква основа. И в предходното служебно държавно управление, и в сегашното постоянно, няма разискване за изпращане на армия “, подсигурява Денков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР