Има пет варианта за продължаване на образователните дейности в училищата

...
Има пет варианта за продължаване на образователните дейности в училищата
Коментари Харесай

Има 5 варианта за образователните дейности в училищата след 18 януари

Има пет разновидността за продължение на просветителните действия в учебните заведения след 18 януари.

Това декларира във "Фейсбук " Диян Стаматов - ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България /СРСНПБ/, който е и шеф на столичното 119-то Средно учебно заведение "Акад. Михаил Арнаудов ".

Най-лошият сюжет е, в случай че учениците от начален стадий си останат у дома, в случай че ситуацията се утежни, показва Стаматов.

Според него, в случай че 1/5 от учителите се имунизират, възобновяване на присъственото образование ще е доста по-безопасно.

На 4 януари, когато учениците от първи до четвърти клас в страната се върнаха към присъствено образование в учебните заведения, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев съобщи, че в случай че ситуацията с ковид се усъвършенства, ще има опция от 18 януари да се завърнат поетапно в учебните заведения и учениците от пети до 12-и клас - посредством периодично повтаряне на класовете и паралелките.

Преди седмица министър Вълчев сподели, че се вършат описи за имунизирането на учителите против COVID-19, като общо 90 000 са педагогическите експерти в страната, с шефовете, заместник-директорите, логопедите, психолозите и педагогическите съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР