Има първи заподозрян за катастрофата на самолета на Пригожин, пише

...
Има първи заподозрян за катастрофата на самолета на Пригожин, пише
Коментари Харесай

Първи заподозрян за смъртта на Пригожин, идентифицираха тялото му по липсващ пръст

Има първи обвинен за злополуката на самолета на Пригожин, написа Телеграм каналът „ ВЧК-ОГПУ “. Според него това е Артьом Степанов, за който се твърди, че е бил персонален водач на Пригожин и някогашен създател на компанията-собственик на разрушилия се аероплан „ МНТ Аеро “.

Степанов е имал достъп до самолета на предприемача. Към момента съветските органи на реда го търсят, само че не могат да го открият, твърди каналът. Според брат му Степанов е отишъл в Камчатка преди злополуката на самолета на създателя на „ Вагнер “ и там „ трети ден лагерувал без комуникаци “.

Частният аероплан „ Ембраер “ вид Легаси 600 излетява в сряда вечерта от Москва по направление Санкт Петербург, където е централата на частната войска Вагнер. Разбива се на 200 км от столицата, покрай село Куженкино. Сред пасажерите е и името на Евгений Пригожин. Това оповестиха от „ Росавиация “, които са почнали следствие. За гибелта на Пригожин заяви и неговият канал в мрежата „ Телеграм “.

Междувременно в Twitter се появи информация, че телата на Пригожин и Уткин са били разпознати в моргата. Лидерът на „ Вагнер “ е разпознат по изчезналия му пръст, а Уткин по нацистките татуировки.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР