Има основания да се разбере защо човек с обвинение за

...
Има основания да се разбере защо човек с обвинение за
Коментари Харесай

Валери Симеонов за съдия Миталов: Нека бъде разследван

Има учредения да се разбере за какво човек с обвиняване за шпионаж е пускан да получи едни от най-високите награди на Съветския съюз. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 пред публицисти във връзка със възбраната на арбитър Андон Миталов от Специализирания углавен съд да влиза в Съединени американски щати.

,,Има съображение Висш съдебен съвет, а за какво не и прокуратурата да се занимае с този човек и да се откри отговор на въпроса за какво в действителност откакто има човек с обвиняване за шпионаж е пускан да получи едни от най-високите награди на Съветския съюз'', уточни Симеонов.

Лозан Панов пита Инспектората на Висш съдебен съвет, Гешев и Цацаров за следствия против Андон Миталов

,,Не мисля, че има някаква покруса, драма или международна злополука с този въпрос. Всяка страна има право да си постанова ограничавания за влизане по нейни съображения. Това вършат и Щатите. Интересно ще бъде да се оповестят претекстовете, с цел да може да стане ясно дали нашата прокуратура би трябвало да се занимава с този арбитър. Оттам нататък не виждам драма, а преекспониране и опит да се направи като значима вест едно ограничаване за влизане в Щатите'', разяснява Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

На въпрос дали това дава знак, че ни се показва проблем, за който знаем, водачът на НФСБ посочи, че сега се приказва за Миталов.

,,Къде няма корупция? Никой не я оправдава, само че тя съществува в Щатите и те самите американци си го признават. Корупцията е нещо, против което всяка страна би трябвало да се бори по всевъзможен начин, само че за жалост няма такава, която да е изкоренила корупцията. Постоянно излизат информации за корумпирани лица в щатите, в европейски държави'', добави още Симеонов.

Николай Малинов: Решението на Съединени американски щати за арбитър Миталов е оскърбление и удар за България

Попитан дали може на територията на България да се разчистват сметки сред Съединени американски щати и Русия Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 изясни, че ''на територията на всяка страна се прави почистване на сметки сред огромните атове''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР