Има още заподозрени за убийството на Пейо Пеев. Образувано е

...
Има още заподозрени за убийството на Пейо Пеев. Образувано е
Коментари Харесай

Още заподозрени за убийството на Пейо Пеев: Разследват опит за прикриване на следите

Има още обвинени за убийството на Пейо Пеев. Образувано е и ново досъдебно произвеждане – този път за персонално укривателство.

А с изключение на брачната половинка и тъщата на убития, в часовете след гибелта му са задържани още двама мъже. Екип на bTV съумя да открие единия от тях.

Има съмнения, че са забъркани и други хора

Единият от арестуваните е Велико Минков, който твърди, че е татко на едното от децата на обвинената Габриела Пеева. Още във вторник в ефира на bTV той съобщи, че е бил разпитван. Останал е в ареста по-малко от 24 часа, с цел да се почисти алибито му.

Другият арестуван е мъж, комшия на обвинените, а по наша информация, тъщата Красимира Трифонова, е била в часовете след убийството с него. Той към този момент е на независимост, а през днешния ден успяхме да го открием.

Според Йораднка Бекирска убитият и брачната половинка му не са сключили брак по обич, а евентуално е имало насила

Минути след убийството Красимира Трифонова идва в кооперация в столичния кв. „ Изгрев “. Остава там към два часа, снимана е от камерите, а по наша информация е била в жилището на мъж, с който е имала интимни връзки.

Снимка: bTV

Освен мъжът до Трифонова, след убийството е бил арестуван и Велико Минков.

„ Дал е показания. Всичко, каквото е трябвало, е направено. Съдействали сме на проверяващите органи “, уточни юристът му Пламен Димитров.

„ Аз съм биологичният татко на второто ѝ дете “, сподели той

Седмица след гибелта на Пейо Пеев, в Софийската районна прокуратура е формирано ново досъдебно произвеждане за персонално укривателство, към момента против незнаен причинител.

„ Работи се извънредно интензивно, кръгът от проверяваните лица се уголемява. Ние считаме, че има и други забъркани и при първия комфортен миг, когато са събрани задоволително доказателства, ще ги разгласявам и ще ви ги представим “, акцентира основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Министерството оказва подпомагане на проверяващите органи по случая, показват от Министерство на външните работи

Предполага се, че новите обвинени са пробвали да прикрият следите от убийството. А през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че стачкуват решението на съда Габриела Пеева да е под домакински арест. Окончателно решение ще има от Софийския апелативен съд идната седмица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР