Има още много хора, които споделят идеите на всички, които

...
Има още много хора, които споделят идеите на всички, които
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Европейската интеграция на страната ни е заплашена

Има още доста хора, които споделят концепциите на всички, които са тук. Видяхме, че през вчерашния ден имаше контра митинг, който беше отразен много необятно в медиите. Аз се пробвах да преброя, имаше към 20 индивида.Това, което виждаме тук, в действителност демонстрира същинския цивилизационен избор на всички българи. Не на българските политици, а на българските жители, тъй като ние през днешния ден тук сме в амплоато си на жители. Това сподели Андрей Гюров за днешния митинг пред постройката на Президентството, иницииран от ПП-ДБ, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Гюров е на мнение, че европейската интеграция на страната ни е застрашена.

" Мисля, че е застрашена европейската интеграция на страната ни. Това е веднъж, който ние сме избрали преди доста години, за който са се борели генерации българи към този момент над 30 години, да изпълним този цивилизационен избор в неговата цялост. Тоест България да бъде изцяло интегрирана в Европейски Съюз и да не би трябвало през 2023 година да бъдем тук и да си слагаме въпроса сред две разнообразни визии за бъдещето, което имаме ", счита той.

" Това, което хората на площада демонстрират е, че желаят да имат едно бъдеше, което е европейско, което слага свободата на личността и достолепието преди всичко пред властническата страна ", добави още Андрей Гюров.

Според него няма по какъв начин България да резервира неутралитет при нажежената военна конюнктура.

" Не мисля, че има място за неутралитет, тъй като първо това е един избор, когато има един агресор и когато има една нападната страна. В това не може да има неутралитет, както и във визията за това какво бъдеще желаеме за децата си ", разяснява Гюров.

На въпрос за настояванията страната ни да стане президентска република Гюров отговори:

" Не може с смяна на държавно ръководство да се решат проблемите. Ние сме тук да пазиме парламентарната република ", безапелационен е Андрей Гюров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР