Има още хора, за които се притеснявам, че могат да

...
Има още хора, за които се притеснявам, че могат да
Коментари Харесай

Демерджиев: Сещам се за още хора, които могат да последват съдбата на Алексей Петров

Има още хора, за които се тормозя, че могат да последват ориста на Алексей Петров. Аз се сещам най-малко за няколко индивида, които са в сходна обстановка.

Това съобщи някогашният Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев по БНР. Той посочи, че тези хора са по-малко от пръстите на едната ръка. Според него убийството на Петров е въпрос на национална сигурност.

Алексей Петров беше и сценарист, и артист. Това ликвидиране би трябвало да се проверява доста деликатно, сподели още Демерджиев.
Той разяснява и кадровите смени в Министерство на вътрешните работи.
" Нормално е да се вършат смени, само че когато те са ясно стимулирани. За 10 месеца аз и моят екип сменихме 4 регионални шефове, в този момент са заменени повече от половината единствено за 2 месеца. Това са хора, които са назначавани от Бойко Рашков. Новият министът има право да прави тези смени, само че когато сменяш повече от половината шефове, би трябвало да се мотивираш ясно, тъй като всяко такова деяние е явен сигнал както към обществото, по този начин и към Министерство на вътрешните работи. Тези хора се изправят против извънредно тежка престъпност и в случай че те нямат увереността, че единствено в резултат на качествата и резултатите им могат да бъдат заменени, доста мъчно може да се чака от тях дейно противопоставяне на престъпността. Липсата на доверие би трябвало да се стимулира ", съобщи Демерджиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР