Има опити за сплашване на участници в протестите в Цалапица

...
Има опити за сплашване на участници в протестите в Цалапица
Коментари Харесай

Майката на убития в Цалапица Митко: Има опити за сплашване на протеста

Има опити за заплашване на участници в митингите в Цалапица против убийството на Димитър Малинов. Това съобщи пред Нова телевизия неговата майка Атанаска Бакалова. Тя още веднъж изиска отмъщение за гибелта на сина си и добави, че митингите няма да спрат.

„ Искаме още оставки. Настояваме за оставката на началника на РПУ Стамболийски Ангел Керпиев за неработеща конструкция на Министерство на вътрешните работи в града. Те се забавиха с издирването на моя наследник. Не одобриха никакви насоки от наша страна, с цел да бъде открит сина ми. Цялото следствие се забави при тях ”, съобщи още Бакалова.

Тя беше безапелационна, че има полицейски чадър над следствието. „ Разпитали са близнаците Борислав и Валентин Динкова на улицата. Отхвърляха всичко, което им давахме. Казваха, че не може Рангел да е отговорен. Той отпътува на дата 24-и. Имаха ден и половина, с цел да може отговорните да бъдат хванати, притиснати и разпитани. Водеше се следствие в напълно друга посока. Отричаха, че те могат да имат виновност. Това докара да закъснение на следствието ”, акцентира дамата.

Семейството на близнаците Борислав и Валентин Динкови се изселва от Цалапица.

Кметът на селото Ивайло Данаилов съобщи, че при диалози с полицията е станало ясно, че след прекосяването на всички процедури, обвиненият за убийството Рангел Бизюрев, който понастоящем е в Германия, ще бъде върнат в страната до месец.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР