Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петър

...
Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петър
Коментари Харесай

Петър Петров - Еврото заминал към ОАЕ с детето си?

Има оперативни данни, че някогашният началник на Столичното разследване Петър Петров - Еврото е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си.

В момента се ревизира се дали данните дават отговор на действителността и по какъв начин Петров е извел детето от страната без пълномощие от майка му.

След акция на прокуратурата и ГДБОП предходната седмица Петър Петров беше разгласен за общодържавно търсене. Повдигнато му е и обвиняване за насила, закани и потребление на особено техническо средство без позволение.

Името на някогашния следовател нашумя откакто следствие на Антикорупционния фонд го уточни като основно настоящо лице в аферата " Осемте джуджета ".

Миналата седмица след акцията на ГДБОП някогашната му брачна половинка Любена Петрова и майка на детето му съобщи в изявление пред АКФ, че магистрати и служители на реда са получавали пари във към този момент някогашния ресторант " Осемте джуджета ", напомня Българска национална телевизия. В изявлението тя дефинира протичащото се в ресторанта като пазарище на бъдеще - и кариерно, и финансово.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР