Има опасност учениците да се включат в този конфликт, а

...
Има опасност учениците да се включат в този конфликт, а
Коментари Харесай

Зам.-образователният министър предупреди за голяма опасност заради конфликта в Софийската математическа гимназия

Има заплаха учениците да се включат в този спор, а ролята на шефа е да сплотява, не да разединява. В случая няма по какъв начин Министерството на образованието да се намеси, това е работа на районния инспекторат. Това съобщи заместник-министърът на образованието Таня Михайлова пред bTV във връзка ескалацията на напрежението в Софийската математическа гимназия след уволнението на преподавателката по математика Петя Тодорова.

Г-н Антони Стоянов би трябвало самичък да подаде оставка. Това е негово решение. Той не извършва функционалностите си на шеф, персонално с него мъчно успявахме да приказваме още от 12 юли, когато стана ясно, че е уволнена учителката по математика Петя Тодорова. Странно е, че стои в кабинета си по време на отпуската си. Доколкото знам, господин Стоянов не е подал искане за допуск до учебното заведение по време на отпуск, а в това време не разрешава това на другите учители. Санкция към шефа Стоянов най-вероятно ще има въз основа на протокола от инспекциите, сподели още Михайлова.

Обидно е, че на госпожа Петя Тодорова е препоръчан цивилен контракт, и то в този момент, след нейното уволняване от страна на шефа. Родителите желаят този преподавател да преподава на техните деца, това е доверие към нея, разясни още зам.-министърът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР