Има образувано досъдебно производство срещу Марин Ичев и за дейността

...
Има образувано досъдебно производство срещу Марин Ичев и за дейността
Коментари Харесай

Скандал: Бившият шеф на полицията в Троян Марин Ичев с досъдебно производство

Има формирано досъдебно произвеждане против Марин Ичев и за активността му като шеф на РПУ-Троян. В абсурда са забъркани неприятните практики в троянската полиция по времето на неговото ръководство и Сдружение Троян -166, което се е помещавало в постройката на полицията в Троян, а дежурният на полицията е отговарял както за отговорностите си по ЗМВР, по този начин и за сдружението, написа troyanpress.com.

Деловодството на Полицията и Сдружението са били едно!

Представете си какъв брой члена има това съдружие, а в този момент си представете, че би трябвало да подадете сигнал против някой от тях! Вече имате проблем, освен това, имате голям проблем.

Сдружение Троян -166 било основано да събира милостиня от бизнеса за прехрана на полицията, а това знаем е неразрешено от ЗМВР. Това към този момент е симптом корупция! Сдружението не оказва помощ на полицията в Троян от две години, откогато Ичев е изместен в Ловеч. Полицията не е хлопнала кипенците, в противен случай. Какво значи това, че парите са били употребени за нещо друго и от другиго!

Кои са спонсорите и имало ли е инспекции против тях, ами актове? Страхувам, се че отговорът ще бъде не! Сага да забележим кой пази Марин Ичев и кой му оказва помощ – има авторитетни другари като депутати, кметове, съученик на Ичев е и Момчил Мондешки, другар на Ичев е някогашният началник на полицията Георги Иванов, … и КОЙ ли още не? Дали тези лица са виновни за всичко това, което се е случвало? Очаквам позвъняванията и заканите против мен във връзка Ичев да продължат, към този момент имах няколко такива, в това число от народен представител …!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР