Има няколко знакови неща, които се случиха. Човек си задава

...
Има няколко знакови неща, които се случиха. Човек си задава
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Със Слави имахме негласно споразумение – аз – да не се занимавам с шоу, а той – с политика

Има няколко знакови неща, които се случиха. Човек си задава въпроса по какъв начин промяната на шефа на митниците ще способства за по-честни избори. Могат да се кажат доста сурови неща за назначенията. Тези неща вършат усещане. Това съобщи Любен Дилов - наследник в студиото на „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Ние сме непрекъснато в предизборна акция. Там не се води диалог. Вдигат се лозунги и се сочи зложелател “, сподели още той. Според него най-хубавото на отминалите избори е, че суверенът е задал задача: „ Имаме здравна, икономическа, а в този момент ето ви и политическа рецесия. След като не се справяте, махайте се. Но да забележим кой различен ще пристигна. Най-просто е да се нахвърляш на този, който е управлявал до момента “.

По тематиката с Илчовски разяснява: „ Няма кабинет, който да е управлявал със съществени промени, и да не е провокирал кавги “.

„ Ние хвърляме съчки в огъня, само че не оказваме помощ по никакъв метод на хората, които имат ясни терзания за заемите си, за пенсиите си “, добави Дилов.

Според него, когато бизнесът е подвластен от държавното ръководство постоянно ще има бенефицирани и губещи. Това е естествено завещание от раздържавяването на собствеността: „ Този проблем можеше да се позволи с мажоритарни избори. За страдание тази опция беше неодобрена “.

По тематиката за рокадите в ГЕРБ разяснява: „ ГЕРБ извадиха мощните си кметове от управлението, което е положително, тъй като при липса на постоянна централна власт, тежестта ще падне на кметовете. Хората ще се извърнат към тях “. По думите му ГЕРБ е класическа национална партия

„ Не мисля, че би трябвало да се поставят специфични старания, с цел да се изложи президентът. Той не се произнесе по шпионските кавги “, съобщи Любен Дилов-син. Според него е доста значимо да забележим дали чистките в Министерство на вътрешните работи ще обиден фрагментите, работили по шпионските кавги.

Той напомни, че „ Гергьовден “ се е явявало на избори дружно с ГЕРБ и със Съюз на демократичните сили в предишното. „ Със Слави имахме мълчешком съглашение, което за известно време спазихме – аз – да не се занимавам с шоу, а той – с политика “. Завърши Дилов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР