Има няколко убедителни причини, които трудно могат да бъдат оспорени,

...
Има няколко убедителни причини, които трудно могат да бъдат оспорени,
Коментари Харесай

Защо дамите наистина са по-добри шофьори

Има няколко безапелационни аргументи, които мъчно могат да бъдат оспорени, без значение от желанието на мощния пол да завоюва шампионата

Тези разногласия не престават от много време – дамите ли са по-добрите водачи на пътя? Сега към този момент е ясно, че в случай че държите да имате едно умерено пътешестване, което не е съпроводено с голословни опасности, по-удачно е да седнете до жена зад кормилото. Няма значение дали колата е взета чартърен или е нейна персонална благосъстоятелност.

Представителките на нежния пол владеят ситуацията на пътя, а от позиция на сигурността и дисциплината, те несъмнено печелят безапелационно шампионата. Ето за какво:  

Допустимата скорост е закон

Рядко събитие са дамите, които са склонни да правят нарушавания, свързани със скоростта. За тях всеки знак е извънредно предизвестие – щом са указани 60 км/ч да вземем за пример, значи това е закон за тях! Те съвсем в никакъв случай не потеглят да заобикалят разпоредбите, по тази причина и постоянно са щадени от пътните служители на реда, в случай че инцидентно сгафят. 
Отлично периферно зрение
Подценявани са поради пола си, само че природата ги е дарила с едно неповторимо преимущество – чудесно периферно зрение. Благодарение на него, те съумяват да избегнат редица произшествия, изключително на основни места и натоварени кръстовища.
Детайлен разбор на обстановката
Дамите са тези, които бързо и в детайли съумяват да извърнат внимание на детайлите. Често точно те се оказват основни при една рискова обстановка, когато са значими реакциите ни на пътя. Само дамите са способни да видят „ дребните камъчета “, които за другите участници в придвижването са мъгляви обекти, само че пък имат силата да „ обръщат колата “.
Липсва им самонадеяност
Тя не е неприятно качество, само че на пътя не е от положителните съветници. Дамите имат навика, когато карат да загърбват егото си, самочувствието си и онази недалновидна самонадеяност, присъща повече на господата. Един лидер, който има и пасажери, би трябвало да бъде закрепен в крайната цел, а не в доказването на уменията си пред „ конкуренцията “, която среща.
Съобразителност
Тя не касае единствено разпоредбите, само че и останалите хора, без значение дали те се возят в колата или са част от придвижването. Жените по този начин са привикнали – отдават се на близките, жертвоготовни са и гледат на себе си като на фактор, оказващ влияние върху средата.
Шофирането като преживяване
За нежния пол то е освен това от напредване от една точка до друга. Както във всяко занятие дамите влагат повече душа, страсти и отговорно отношение, което трансформира пребиваването им зад кормилото в нещо като задача.

Неслучайно те са постоянни клиенти на компаниите за рент а кар, съчетавайки потребното с приятното, създавайки неповторими мемоари от всяко свое премеждие, включващо странствуване на четири колела. 

Източник: Ротто рент а кар
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР