Има няколко препарата, които не бива да се приемат по

...
Има няколко препарата, които не бива да се приемат по
Коментари Харесай

Съветите на специалиста: Какво да не приемаме, ако се заразим с коронавирус?

Има няколко препарата, които не трябва да се одобряват по време на заболяване с. Това разгласи докторът по медицина Джошуа Шафцин от детската болница в Синсинати, щата Охайо, представен от “Яху лайф ”.
Преди всичко съгласно него това са медикаментите срещу разстройство, съдържащи лоперамид, защото те забавят работата на червата и пречат на пречистването на организма от бактериите и възпалението. Повръщането и диарията, които са признаци на ковид, демонстрират, че стомашно-чревният тракт е в развой на изхвърляне на бактериите и по-добре да не му се пречи, а да се пие повече вода. Докторът счита, че не трябва да се употребяват и инхалатори, тъй като на пациенти без астма те по-скоро биха навредили.
 Крие ли опасности отлагането на повторното имунизиране против ковид? Крие ли опасности отлагането на повторното имунизиране против ковид?
Във Англия отложиха повторната имунизация, с цел да може повече хора да получат първата доза от препарата против ковид. Експ...
Шафцин изяснява още, че всеки препарат, съдържащ фенилефрин, е рисков при заболявания на сърцето, а това вещество влиза в състава на доста спрейове за нос. Затова поучава приемането на такива лекарства да става единствено под лекарски надзор, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР