Има няколко правила за поведение за жените, които искат да

...
Има няколко правила за поведение за жените, които искат да
Коментари Харесай

Как да се държим, за да се страхува един мъж, че може да ни загуби?

Има няколко правила за държание за дамите, които желаят да останат мечтани. Ако следвате тези препоръки – всеки човек ще се опасява да загуби определения от него. Но има едно изискване – да стартираме да използваме разпоредбите незабавно, когато се срещаме с млад мъж и в никакъв случай да не забравяме за тях.

1. Бъдете себе си.
Просто кажете – не се преструвайте. Ако сега на запознанството мъжът се влюби в жена, която е откровена, има късмет да я обичат през целия си живот. Ако лъжете, преструвайки се, че сте някой различен, измамата ще бъде разкрита. Тогава не би трябвало да се изненадвате, за какво половинката ви е озадачена и замислена, а по-късно стартира да търси отговори на въпросите си другаде.

2. Погрижете се за себе си, без значение от възрастта, финансовите благоприятни условия и свободното време.
Вие сте трофей за мъжа, плячка, която той гордо показва в близост. Нека прическата и маникюра са на равнище, брачният партньор ви ще види, че се стараете и за него!

3. Обичайте го.
Изглежда прост съвет. Но мъжът би трябвало освен да вижда, само че и да усеща, че е обичан. Погрижете се за него, гответе вкусни ястия, поддържайте къщата чиста, не забравяйте за интимния живот. Мъжете са подозрителни. Между другото, за леглото – малко и да ревнувате, също би трябвало. Тогава вашият сателит ще бъде сигурен, че се страхувате да не го загубите.

4. Хвалете определения от вас.
Правете го от сърцето си, тъй като всичко, което прави, го прави за вас. Просто не прекалявайте – мъжете които постоянно чуват ласкателства, не им е прелестно. Само откровена хвалба по случая!

5. Не задавайте доста въпроси.
С други думи – научете се да се доверявате на половината си. Не се месете в душата му неуместно време. Не провокирайте и не обвинявайте. Петото предписание е апропо фразата „ мълчанието е злато “. Научете се да слушате обичания си, а още по-добре – да помните. Ако брачният партньор схваща, че си спомняте единствено нелепости, повярвайте ми, той в никакъв случай няма да не помни това.

6. Опитайте най-малко от време на време да споделяте неговите ползи.
Приятелите също от време на време са потребни. И не е наложително да се спускате стремглаво в неговите занимания. Можете просто да останете наоколо или безмълвно да лорите риба с него без да забравяте да се възхищавате на улова.

7. Бъдете жена!
Готвене, плевел полов живот и взаимни занимания – всичко е отлично. Но не забравяйте, че имате себе си. Любовта, от която се нуждаете, би трябвало да научите преди всичко, да оценявате и почитате себе си. Не толерирайте лъжата, измяната и унижението. Никога не се унижавайте преди околните си. Тогава същинският мъж ще ви оцени и ще се опасява да не ви загуби. А никой подправен и не ви е нужен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР