"Има няколко нови неща в страната, които трябва да наблюдаваме

...
"Има няколко нови неща в страната, които трябва да наблюдаваме
Коментари Харесай

Президентът е най-харесваната политическа фигура вече три години

"Има няколко нови неща в страната, които би трябвало да следим деликатно. Едното е активизацията на прокуратурата. То можеше да се чака. Второто, което би трябвало да следим доста деликатно, е партньорството със Съединени американски щати ", сподели в студиото на Българска национална телевизия социологът Първан Симеонов.

Според него министър председателят Борисов ще се опита съчетае съветски и американски ползи в страната.

Истината е, че президентът е може би най-харесваната политическа фигура в публичните очи сега. Най-важното е, че той резервира този рейнтинг през последните три години от своя мандат. Ако президентът изгуби публичното доверие, губи всичко, съобщи Симеонов.

Активизацията на прокуратурата довежда до "плахо възкръсване ". Според него обществото ще хареса дейностите им, тъй като прекомерно дълго е чакало.

Умора от ГЕРБ има, сподели Симеонов, само че означи и, че през 2019 година ръководещите са отбелязали доста съществени победи.

Едно от най-важните неща, които министър председателят е успал да направи, е "стопяването на ледовете " с Тръмп, счита политологът.

Струва ми се, че в тази последна година от своя мандат Борисов ще мисли за мястото си в историята. Ще се опита да прави съществени неща, уверен е той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР