Има някои учудващи неща, свързани с ракетния удар на САЩ,

...
Има някои учудващи неща, свързани с ракетния удар на САЩ,
Коментари Харесай

Ангел Марин: САЩ започнаха война със Сирия, възелът се заплита

Има някои учудващи неща, свързани с ракетния удар на Съединени американски щати, Англия и Франция в Сирия. Той е стеснен по мащаби и като употребявани муниции. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 вицепрезидентът (2002 – 2012 г.) и някогашен шеф на Ракетни войски Ангел Марин.

На пръв взор всичко наподобява почтено, само че зад това мислене се крие най-голямата заплаха. Стана нещо доста ужасно и значимо – трите страни започнаха война със Сирия, съобщи Марин.

Ракетите "Томахоук " са остаряло въоръжение, само че към момента са ефикасни и могат да нанасят провали. Очевидно Съединени американски щати са решили да употребяват ракетите, насъбрани в техните хранилища, добави някогашният шеф на Ракетни войски.

Все още не се знае най-важното – кой е виновен за потреблението на бойното отровно вещество. Виновникът би трябвало да бъде открит и да бъде осъден. А ударът не беше нанесен против виновника, а против някой, който те са си решили. Обвиненията на Запада са доста голословни, акцентира Ангел Марин. Той добави, че е значимо да се разбере унищожено ли е химоческото оръжие.

Изстрелването на ракети не е игра и не може по този начин леко да се нанасят удари. Самият факт на нанасянето на ракетни удари е нещо ужасно, съобщи Марин.

Ударът в Сирия беше масиран, само че от него не може да се прави извод дали ще продължи ескалацията или тя ще бъде прекъсната. Едва ли някой може да предвижда по какъв начин ще се развие обстановката. Никоя война не повтаря предходната. Постоянното съществуване на високо напрежение обаче основава една конфигурация у хората, че това е нещо обикновено, сподели още Ангел Марин.

В Сирия става един комплициран, преплетен, рисков възел. Очевидно доминират силите и опциите на сирийската страна, подкрепяни от Русия, добави някогашният шеф на Ракетни войски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР