Има някои неща, които е препоръчително да не се правят

...
Има някои неща, които е препоръчително да не се правят
Коментари Харесай

Никога не правете тези неща на гладен стомах

Има някои неща, които е целесъобразно да не се вършат на гладен корем – интензивни тренировки, банкет на медикаменти, пиянство на алкохол. Ако ги извършите, може да ви прилошее или да изпитате стомашен дискомфорт. Има обаче други неща, които е целесъобразно да се вършат на празен корем. Ето кои са те.

Според  изследване , когато би трябвало да вземете мъчно или значимо решение, по-добре го направете на празен корем. В изследването взели участие хора, които не били хапнали нищо и трябвало да вземат мъчно решение. В половината от случаите те взели вярното решение. Това е по този начин, тъй като гладът предизвиква концентрацията и разрешава да вземете вярно решение. Фокусирате се върху детайлите и не взимате импулсивни решения, учредени на първичността. Празният корем е обвързван с интуицията.
Огладняваш ли честo? Виж за какво!
Мислите ли, че имате великолепен вкус? Винаги ли приемате спомагателна порция и в никакъв случай не отказвате храна? Може би вършиме една от ос...
Прочети повече
Сексът е другото нещо, което би трябвало да се прави на празен корем. Това е по този начин, тъй като тялото се нуждае от сила, с цел да храносмила и в случай че го вършиме на цялостен корем, това може да докара до дискомфорт, а и прекарването няма да бъде толкоз интимно и прелестно. Може да се появи отичане в корема или газове от храната. Тежестта в корема може да провокира намаление на либидото. Ето за какво е целесъобразно да вършиме секс на гладен корем.

Докато сте гладни, не би трябвало да посещавате супермаркет и да пазарувате, тъй като чувството за апетит ще ви накара да вземете доста повече неща, които в действителност са ви непотребни и не се нуждаете от тях. Вероятно е да си вземете калорична и нездравословна храна. Разбира се, извършването на покупки на празен корем води до харчене на повече пари, след това и от преяждане.

Не водете разногласия с половинката си, в случай че сте гладни, тъй като това ще се и по-раздразнени, а разногласието елементарно ще се трансформира в скандал. Може да изречете думи, за които ще съжалявате или да реагирате с непристойни дейности. За да не се стига до такава степен, най-добре оставете разногласия за откакто хапнете. Тогава ще сте по-спокойни и ще съумеете да поговорите умерено.

Не правете интензивни и натоварващи тренировки на празен корем, тъй като може да ви стане неприятно и ще се изтощите доста по-бързо. Спестете си здравословни проблеми и не тренирайте на празен корем. Разбира се, най-добре е да хапнете час или два преди подготовка, тъй като не би трябвало да ходите във фитнеса и на цялостен корем. Може да усетите смяна в сърдечния темп или мускулите. Възможен е и пристъп. Ето за какво внимавайте, когато упражнявате и се уверете, че не ви е тежко, само че и не сте с празен корем.
Гладът под надзор. Прости способи да понижим апетита
СЗО бие паника: нездравословните хранителни привички водят до наднормено тегло, което на собствен ред усложнява протичането на КОВИД. Проблемът се у...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР