Има някои наивни хора или по-скоро добре заплатени, които ни

...
Има някои наивни хора или по-скоро добре заплатени, които ни
Коментари Харесай

,,Възраждане“ беснеят в мрежата: Наивни хора, ПП-ДБ и прислугата им ще загробят България!

Има някои наивни хора или по-скоро добре заплатени, които ни изясняват, че главната цел на ПП-ДБ била да модернизира и европеизира България, дефинитивно да я трансформира в модерна просперираща страна. Рядко можете да срещнете по-невярно изказване.
ПП-ДБ не желаят да модернизират България. Единственото, което желаят, е дефинитивно да я потопят в тресавището на властническите практики и откровената тирания. За да се убедите в правилността на това изказване, е задоволително да видите последния им законопроект, съгласно който държавните органи ще могат за постановат ограничение на достъпа до интернет страници или интернет адреси. Това е решителна стъпка към въвеждането на дивашка цензура в България. Такова нещо може да сътвори единствено някоя кръстоска на Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов. А към въпросната кръстоска можем да прибавим малко Урсула за осъвременяване.
Изобщо чуете ли, че някой желае да се „ бори с дезинформацията “, можете да бъдете сигурни, че единственото, което този някой желае, е да забрани един път вечно всички самостоятелни медии. Точно това желаят ПП-ДБ. Да забранят всички, които не ги славословят. „ Фьолкишер беобахтер “ е идеалът на ПП-ДБ.
Съкровеното им предпочитание е всички български медии да замязят на формалния орган на нацистката партия. Сигурно си мечтаят и Министерство на евроатлантическата агитация да създадат, което да бъде управлявано от някоя Коза или Козел, без значение дали тя/той хвърчи или пълзи. Тези в действителност ни теглят към дъното. И в случай че не се опълчим на диктаторските им мераци, ПП-ДБ и прислугата им ще загробят България.
От Facebook страницата на партия,,Възраждане “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР