Има някои митове за отслабването, докато други неща са доказани

...
Има някои митове за отслабването, докато други неща са доказани
Коментари Харесай

Три съвета как да отслабнете и да бъдете здравословни лесно

Има някои легенди за отслабването, до момента в който други неща са потвърдени обстоятелства. В тази публикация ще дадем три съвета за това по какъв начин да отслабнете и да бъдете здравословни по-лесно. Казваме това с ясното схващане, че няма нещо като магическа пръчка, което да смъкна 5, 10 или 20 кг от тежестта ви за нула време. Съветваме при хранителни режими, диети и други сходни неща да говорите със специалист-диетолог и НИКОГА да не приемате съмнителни хранителни добавки, които дават обещание чудодейни резултати без да сте говорили с доктор: 
1. Пазете се от фешън диети и съмнителни уелнес трендове
Ако звучи прекомерно добре, с цел да е истина, е по този начин.
Помислете за изказванията, отправени от тези, които показват скорошната наклонност на кристални бутилки с вода, изключително разпространявана в скандалния уеб страница на Gwyneth Paltrow, GOOP. Тези стъклени бутилки за вода за многократна приложимост съдържат великански кристал, който се влива във водата със специфични лечебни сили от някакъв тип, като един търговец на дребно декларира, че „ всеки кристал има своя неповторима периодичност, за която е известно, че оказва помощ при избрани болести и усъвършенства мечтаните качества в живота на човек “.
Ако единствено една канара можеше да направи това, нали?
Яйце от нефрит ще балансира ли хормоните ви? Дори в случай че можеше, посещавали ли сте доктор, с цел да дефинира дали въобще се нуждаят от балансиране?
Мари Кондо е страхотна, само че камертонът с розов кварц, който тя твърди, че употребява в всекидневието си - и който ще ви коства едвам Щатски долар 75 - надали ще „ възвърне възприятието за баланс “, в скромното мнение на този публицист / психолог. 
Използвайте здравия си разсъдък.
Има ли смисъл ежедневната детоксикация на сок от целина?
Както обявиха от клиниката в Кливланд, „ всички наши тела в действителност имат лична вградена машина за детоксикация - черния дроб. Ако се отнасяте вярно със здравословна храна, физическа интензивност и здравословно телесно тегло, това може да направи тежкото покачване, като отстрани токсините от тялото ви. Пиенето на сок няма да го поправи вълшебен или да го усъвършенства. " Подобно на хапчетата за намаляване, забъркани в абсурда с фен-фен през 90-те, всяко магическо бързо решение, било то зеленчуково, минерално или друго, не би трябвало да премине сполучливо теста за здрав разсъдък.
Потърсете сдържаност.
Всяка диета, която не съдържа протеини, единствено протеини, въглехидрати, мазнини, единствено моркови или нещо друго, което е извънредно и невъздържано, е мощно съмнителна. Консултирайте се с доктор или диетолог, преди да се впуснете в проект за всичко или нищо или се запитайте дали той минава умерено. 
2. Започнете деликатно всевъзможни нови проекти за здравословно хранене и фитнес
Изберете проекти, които дават отговор на вашите персонални цели.
Целта ви е да отслабнете или да се храните здравословно? Искате ли да натрупате мускулна маса или да сте в по-добра форма? Опитвате ли се да подобрите концентрацията си или да маркирате кутията за сън? Преценката какво в действителност желаете да постигнете ви оказва помощ да имате поради тези значими и мотивиращи цели. Също по този начин ви оказва помощ да изберете проект, който евентуално ще ви води до тези цели. Не позволявайте на някой различен да дефинира вашата цел. Ако не желаете да се откажете от пушенето, няма да можете да го извършите за някой различен. Когато решите, че желаете да се откажете, можете да вложите сърцето си в това. 
Изберете проект, който е резистентен.
Когато решавате дадена стратегия, запитайте се дали времето, парите и напъните ще ви костват. Прищявките са привлекателни, тъй като бързата промяна е толкоз примамлива, само че когато става въпрос за реализиране на задачите за здраве и уелнес, не можете просто да се обадите по телефона. Готовите ястия костват пари, само че приготвянето на храна лишава време. Фитнес залите костват пари, само че разчитането на тренировки в YouTube може да не ви даде мотивацията или структурата, от които се нуждаете.
Обмислете и пробвайте проект, който смятате, че можете да се придържате дълготрайно.
Уверете се, че каквито и да са нови привички, които приемате, са приятни за вас. Ако ненавиждате бягането, не стартирайте работеща стратегия. Толкова е просто. Има доста способи да се упражнявате, да се храните и да се занимавате с някакъв тип духовна процедура, крайъгълните камъни на уелнес. Със сигурност има тренировки, здравословни храни и практики за релаксация или усмиряване, които ще ви харесат.
Опитайте нещо. Ако не се усеща позитивно, пробвайте нещо друго.
Но в случай че не стане, продължете напред и намерете нещо, което се усеща вярно.
Бъдете гъвкави и коригирайте проекта си, в случай че е належащо.
Вие избирате фитнес зала, която изглеждаше страхотна в изпитателните дни, само че след месец не се усеща добре. Планирате да упражнявате след работа, само че след седмица забелязвате, че не спите добре или сте прекомерно изтощени, с цел да свършите значими неща.
Промяната на нещата и смяната на проекта е превъзходен метод да го извършите собствен личен.
 Може ли КАНЕЛАТА да ни помогне да отслабнем? Може ли КАНЕЛАТА да ни помогне да отслабнем?
Когато стане въпрос за намаляване, знаете ли, че има една съставна част, която лежи в кухнята, може да ви помогне? Да, приказваме за канела. Ка...
Здравословните ястия, които сте закупили, може да костват прекалено много, с цел да продължат вечно, само че в случай че са работили, намерете метод да ги извършите сами на евтина цена. Не е неуспех да решите да опитате нещо друго. Това е опция да бъдете изобретателни и да измислите нещо ново.
3. Избягвайте епично здравословно хранене, загуба на тегло или фитнес, като се подготвите авансово
Приемете, че това ще бъде мъчно.
Смяната на одобрени модели е сложна. Трябва да избирате здраве и уелнес всеки ден. Един ден може да наподобява, че можете изцяло да извършите това. На идващия ден, необяснимо, наподобява толкоз по-трудно да пропуснете карамеленото лате. Напомнете си какви са вашите цели и за какво те са значими. Изпращайте текстове на най-хубавия си и плачете за това какъв брой обезверено не желаете да излизате на студа и да бягате, а по-късно, а не да можете да ядете обичаната си, изцяло нездравословна храна. Но продължете. Струва си да се придвижите към задачите си.
Не бъдете прекомерно твърди.
На доктрина да се придържате към проектите си за всекидневно хранене, извършения или нематериалност е фантастично. В деня, когато някой донесе вашия обичан десерт в офиса, може би ще си позволите да си починете. Яденето му евентуално ще докара до по-малко стрес, в сравнение с да се лишавате, стига да не се случва постоянно.
 Топ 10 на продуктите за стремително изгаряне на мазнини Топ 10 на продуктите за стремително изгаряне на мазнини
Тези топ артикули са вашият най-верен съдружник в пътя към стройна фигура. Разбира се, само потреблението им не е задоволителна. Ако не...
Ако пропуснете ден извършения, това е добре. Просто не пропускайте тренировките от самото начало.
Безмилостното придържане към новите проекти за уелнес може да бъде от изгода, с цел да започнете в началото, само че когато се преиграе, този тип неотстъпчивост е по-вероятно да докара до неуспех, в сравнение с малко отклоняване от пътеката.
Подсилете напъните си, като изградите система за награди.
Правенето на здравословни промени постоянно се самоподдържа. Когато се почувствате по-добре, изглеждате по-добре и функционирате по-добре, ще желаете да извършите повече от всичко, което ви е довело до там. Въпреки това, не боли да се вграждат награди за старания. Отделянето на пари за нещо особено или отделянето на време да извършите нещо, което ще ви хареса, са чудесни способи за самоукрепване.Използването на лъжливи дни за проекти за хранене и пропускане на класове или фитнес дни като премия може да бъде тревожно, тъй като това е хлъзгав скат. По-ефективно е да извършите нещо позитивно за себе си, когато сте постигнали две седмици във фитнеса или на нов проект за хранене. Фитнес приложенията, които наблюдават напредъка, също се ускоряват, тъй като можете съответно да постигнете резултатите от напъните си.
Планирайте авансово за вероятно възобновяване на старите привички.
Нормално е да се отклонявате от новите цели за здраве и уелнес. Няма потребност от самооценка, омаловажаване или каквото и да е, което вършиме, когато осъзнаете, че не сте съвършени. Пропускът не би трябвало да бъде героичен неуспех.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР