Има някои мъже, за които жените се омъжват само, защото

...
Има някои мъже, за които жените се омъжват само, защото
Коментари Харесай

Горките жени, ако мъжете им са една от тези зодии

Има някои мъже, за които дамите се омъжват единствено, тъй като ги считат за по-мили от самите себе си. Те не могат да зачукат пирон и не носят огромна заплата, а с децата и котката е невероятно да помислите да ги оставите, даже и за час....
Астролозите ни сервират, най-пикантните зодии за може. Това кой е най-лошият брачен партньор, съгласно Зодиака , научете в този момент:
Близнаци
На първо място слагаме Близнаците. Такъв брачен партньор ще е като самия Дядо Коледа. Всички имат вяра в него, само че никой не го е виждал. Щом жена му се нуждае от него, да качи торбите с мандарини и шампанско към седмия етаж или да сече дърва, него все го няма. Близнакът е интелигентен, радостен и извънредно добър в леглото. От него обаче не може да очаквате да носи пари в фамилията. Да бъде татко на децата или да прави велики каузи. За последните не го търсете.
Риба
Мъжът риба не се нуждае от брачна половинка, а от грижовна майка. Ако дамата одобри тази роля и овладее умеенето, вместо свадите, а точно да дава бонбони за положително държание, тогава всичко в фамилията ще бъде наред.
3-те зодии, които НЕ простят
Стрелец
Съпругът Стрелец, съчетава несъгласията, той е сантиментален, само че удобен, самоуверен, само че гальовен, добър в леглото и обича децата. Но това трае тъкмо, до момента в който не се отегчи. Веднага, откакто брачната половинка и децата стартират да го депресират, Стрелецът ще събере трите си чифта чорапи и гащи в куфар и ще отлети с нова брачна половинка.
Скорпион
Може да се ожените за Скорпион единствено в случай че знаете наизуст всички разговори от „ Петдесет нюанса сиво “. Съпругът Скорпион е същински тиранин, който има единствено две отзиви: своето и неверното. Той ще постави жена си в клетка, която не всеки път ще е златна. Щом стартира да му опонира, незабавно ще я прати в камерата за изтезания, на което самата Дакота Джонсън ще завиди. Така, тя може единствено да мълчи, като от време на време повтаря своя монолог: „ Да, скъпи “. Това ще е всичкият репертоар, до момента в който готви чорба, чисти, подрежда къщата и отглежда децата.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР