Има някои хора, които просто са трудни за обичане. В

...
Има някои хора, които просто са трудни за обичане. В
Коментари Харесай

Дева и Стрелец - най-трудните за обичанe зодии

Има някои хора, които просто са сложни за обичане. В тази публикация flagman.bg показва две от водещите такива в лицето на Девите и Стрелците и за какво тези знаци са предизвикателни любовни сътрудници.
Дева
Девите са най-трудният знак за обич. Това се дължи на тяхната самонадеяност и неспособността им да се отворят пред хората. Те подхождат към връзките аналитично, а не сантиментално и това ги прави отдалечени и сложни, до момента в който не намерят причина да ви се доверят. Те са независими и това ги кара да имат вяра, че не се нуждаят от никого в живота си. След време, в случай че им се даде причина в действителност да ви се доверят, те ще се отворят за обич. Стават толкоз сложни за обичане, тъй като просто са привикнали да живеят живота си по метода, по който желаят. Всъщност не разрешават на някой различен да диктува по какъв начин ще прекарат деня си и затрудняват другите да пробият мощната им обвивка. За да може Девите да обичат някого, те би трябвало да спуснат прочувствените си загради и да се отворят, което не е в тяхната природа. След като го създадат, те са изключителни сътрудници, само че несъмнено може да им отнеме известно време.
Стрелец
Проблемът с влюбването в Стрелец е, че не можете да сте изцяло сигурни, че те са подготвени за дълготрайна връзка. Този знак е най-импулсивният от всички. Те нямат време да се открият и са цялостни с неспокойствие. Те избират да прекарат задачите часове на развлечение, в сравнение с да седят неподвижни даже за миг. Ако желаете да се насладите на любовта на Стрелец би трябвало да сте подготвени да споделяте всички техни завършения. Те преследват идващото нещо, което им носи прилив на адреналин. За жал потребността от непрекъснато многообразие се придвижва и във връзката. И това не е удобно за взаимоотношенията. Стрелецът ще усети задоволство, когато откри някой, който освен споделя прекарванията с тях, само че ги провокира. Стрелците бягат от уговорката на дълготрайното обвързване. Ако съумеете да вкарате в главата им концепцията за това, само че да наподобява като едно непрекъснато премеждие, то ще съумеете да ги спечелите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР