Има някои двойки в астрологията, които са заедно, но не

...
Има някои двойки в астрологията, които са заедно, но не
Коментари Харесай

Петте астрологични зодиакални двойки, които не умеят да се понасят

Има някои двойки в астрологията, които са дружно, само че не могат да се понасят. Връзките им са много забавни, само че значимото е, че в края на деня въпреки всичко съумяват да са щастливи дружно все пак. Вижте кои са те: 
1. Близнаци и Близнаци
Ако в миналото е имало знак, който не може да понася себе си, това е Близнаци. Две персони, увити в един знак и вървящи по тънката граница сред здравия разсъдък и лудостта - това е Близнаци. Когато имате две Близнаци, имате две вероятни обстановки: най-хубави другари или врагове за цялостен живот или по-дълго. Няма сива зона, когато става въпрос за Близнаци.
 Три зодии с неповторими качества Три зодии с неповторими качества
Водещите астролози в международен мащаб споделят, че някои знаци на зодиака имат изключително мощен енергиен капацитет, който може да бъде разви...
2. Скорпион и Водолей
Е, в случай че би трябвало да сме изцяло почтени, Скорпионът в действителност няма другари в Зодиака, тъй като, е... това е просто методът, по който Скорпионът се търкаля. Но в случай че го стесним до един знак, че Скорпионът просто не може да устои и всичко, като се изключи че плюе огън, това би бил Водолей. Проблемът тук е, че Водолеят е толкоз провиснал, толкоз отворен и толкоз особен, че кара ядките на Скорпиона. Всъщност яростта на Скорпиона за Водолей е толкоз явна, че това е единственият знак, че Водолеите в действителност не могат да устоят нито един от тях, като всъщност ги прави мач, изработен в Ада.
3. Везни и Овен
Въпреки че Везните може да не имат напълно свободния дух, който Водолеите имат, те са склонни да имат главата си в облаците с малко или никакви терзания. В техния свят всичко е красиво и салдото е основен. Докато това работи с другите знаци, където Везните ще стигнат до юмруци е с Овен. Сблъсъкът на персони - летящият знак, който желае да резервира мира против упорития знак, който постоянно е прав - на процедура е война от международните обстановки. Но до момента в който те са в по-голямата си част смъртни врагове, те се почитат взаимно, тъй като се схващат по метод, по който другите знаци не го вършат. Върви фигура.
4. Лъв и Телец
 4 зодии, за които ЮНИ ще бъде сложен 4 зодии, за които ЮНИ ще бъде сложен
И сами знаете, че компликациите ни връхлетяват, с цел да ни създадат по-силни. Независимо през какви тествания ви се постанова да преминете, не...
Докато Лъв и Телец може да създадат страхотна двойка, тъй като противоположностите се притеглят, за двамата е мъчно да сключат другарство. Необходимостта на Лео да бъде предан контрастност с потребността на Телеца да прави каквото би трябвало, с цел да получи това, което желае. Също по този начин, смелостта на Лео и инатът на Телеца също не се смесват добре - те са прекомерно сходни, само че към момента са разграничени.
5. Рак и Риби
И Ракът, и Рибите са мощно чувствителни знаци. Всеки от тях е толкоз сензитивен, че може да бъде категоризиран като свръхчувствителен и заради това има смисъл, че те биха били другари, нали? Неправилно.
Въпреки обстоятелството, че двамата са равни по своята сензитивност, разделя ги метода, по който демонстрират своите усеща. Докато Ракът се задоволява да задържи възприятията си вътре, Рибите изпускат всичко, без да се свенят да оставят никого и всички да схванат какво усещат. Поради това тези две зодии са врагове просто тъй като не могат да устоят метода, по който другите се оправят с страстите си.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР