Има някаква нагласа България и Румъния да не бъдат приети

...
Има някаква нагласа България и Румъния да не бъдат приети
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Нагласено е България и Румъния да не влязат в Шенген, народът трябва да изригне

" Има някаква настройка България и Румъния да не бъдат признати в Шенген. Предварително е намислено да остане единствено Хърватия, изиграха го по " ослепителен " метод. Целият народ и всички български политици би трябвало да изригнат в този миг и да жигосат тези нечестни европейски политици ", заяви общественикът проф. Стоян Денчев в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му България в никакъв случай не е защитавала своите ползи, тъй като продължаваме да се караме. 

Проф. Денчев разяснява и обвиняванията, отправени от сирийски мигрант към българските гранични служители на реда,  че са стреляли по него и едвам е оживял.

" Българската граница не би трябвало да се минава безнаказано. Ако мигрантите бягат от войната, има гранични пунктове - да отидат да си подадат документите, а не да режат преградното оборудване ", акцентира той. 

Общественикът е на мнение, че медиите, свързани с следствието на случая, " имат избрана задача - България да не влезе в Шенген ".

" Колкото по-голяма е страната, толкоз по-голяма е корупцията ", безапелационен бе гостът.

В ефира на Bulgaria ON AIR проф. Денчев поддържа изказванията на президента Румен Радев, че дейностите на " Продължаваме промяната " са шмекерия, само че въпреки всичко акцентира, че " един държавен глава би трябвало да уточни изразните си средства ". 

" Проф. Николай Габровски ще бъде добър министър председател, в случай че успее да сътвори държавно управление. Това е държавно управление на България, без значение, че ГЕРБ има опцията да го предложи първо. Бойко Борисов направи добре, че се отдръпна ", означи той. 

Според него правителство на малцинството няма да бъде допустимо нито с първия, нито с втория мандат. Шанс са държавно управление може да има с третия мандат, който Денчев предвижда, че ще отиде при Българска социалистическа партия или " Продължаваме промяната ". 

Гостът обобщи, че  " България е сложена на спусъка на публичното внимание ".

" Вече нямам доверие на европейските политици, само че към момента имам вяра на българските. Не може да те гледат в очите, да те тупат по рамото и най-после остарялата Европа да се отдели от новата ", заключи той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР