Има нужда от тежки реформи в МВР, но смятам, че

...
Има нужда от тежки реформи в МВР, но смятам, че
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Има нужда от тежки реформи в МВР



Има потребност от тежки промени в Министерство на вътрешните работи, само че считам, че синдикатите са по-скоро част от казуса, а не от решението, за жалост. Това сподели Георги Харизанов от Института за дясна политика в изявление за предаването „ Преди всички “.

В предишния мандат в държавното управление на ГЕРБ имаше изострен ентусиазъм към промени, който беше приспан. Не ми е ясно защо стачкуват сега полицейските синдикати и не мисля, че ние като общество можем да си позволим да даваме повече пари за бранш „ Сигурност “, само че в последна сметка и това е тяхно право, добави той.

По отношение на изявленията в непознатите медии, свързани с Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, Харизанов разяснява: Намирам за необичайно заниманието да се търсят по време на празниците нихилистични изявления в западния щемпел и да бъдат тук шумно препубликувани. Да, ние имаме извънредно доста проблеми. Да, нашата народна власт е единствено на 28 години, не е на 200, не е на 300. Ние минаваме през своите етапи на напредък. Виждате, че един по един стават значими различни  цели в другите браншове. Имаме ужасно доста работа. Според мен, държавното управление би трябвало да се радикализира не толкоз в опаковката, в това по какъв начин изглеждаме, а в наличието./.../ Има корупция сигурно. Непрестанното говорене за корупция явно не води до това избрани участници в нея да станат борци с корупцията, тъй като най-лесно се разкрива корупционна скица от участник в нея.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР