Има нов щам на коронавируса. Ама не е нов. И

...
Има нов щам на коронавируса. Ама не е нов. И
Коментари Харесай

Пак режим Всички ше Омрем – защо?

Има нов вариант на ковид. Ама не е нов. И не е вариант. Зависи де, да не се объркате. Няма какво да се обърквате, вие така и така сте си комплицирани.
Та за новия вариант – английски е, в случай че след някой и различен ден, седмица, месец или повечко не открият друго. И го разкрили още октомври, като тръгнал още най-малко през септември. Поне, тъй като откритието от октомври било в проба, взета на болен през септември. Ама на 14 декември разбрали британците, че това било доста заразно. И тъкмо преди коледните празници тревога – излиза английският министър председател Борис Джонсън да я бие, почват незабавни заседания, в Европа реагират и затварят за британци.
Да повторим – този нов вариант, който може и да не е вариант съгласно това кой доктор и академик питате, тъй като с цел да стане нов вариант, трябват много разновидности, само че никой още не изяснява какъв брой тъкмо, към този момент е открит и в други страни – и европейски! Кеф ти Нидерландия, кеф ти Дания -. И по какъв начин няма да бъде открит, като циркулира най-малко от септември, а в Европа хората си циркулират  – разумно, нали?
Само че в България незабавно приложихме " " – значимото е да се пазим! Тактиката на този, който самичък не се опази. При това с три заповеди, в границите на няколко часа – не може да е единствено една и всичко да бъде включено там. Първо, всички от Островното кралство, които решат да дойдат тук (не единствено да се напият) –! Второ,. Трето, рекохме на от там и нямат български паспорт или не са в фамилията на някой с български паспорт, никак да не ги и пускаме. Яка отбрана, а?
Като ще се пазим толкоз, за какво не по този начин и с Италия? Нали и там имало доказано от новия вариант, който може да не е вариант? А от Нидерландия за какво не? А от Дания?
В България по статистиката на Единния информативен портал има над два пъти повече дейни случая на инфектирани и заболели от COVID-19, в сравнение с са карантинираните – 84 828 при 34 531 карантинирани според оповестения на 21.12.20 доклад! Това обаче не е причина за тревога, не вървят да ги търсят тези " дейни " и да ги карантинират. 667 След единствено няколко дни Англия излиза от Европейски Съюз напълно. Изтича гратисният интервал след Brexit, а съглашение по какъв начин ще е оттук-насетне няма. Шикалкавенето по въпроса обаче си е цялостна мяра – сякаш аха-аха да се договорят Лондон и Брюксел и все нещо става. Та не може човек да не се поусъмни най-малко малко дали нямат нещо общо новият вариант и остарялата като света политика! Защото коронавирусът мутира, само че че още доста, но доста има да се узнае за тази нова вариация е пределно ясно! Видимо нищо не се е трансформирало толкоз фрапантно, другояче до момента да сме видели. Обаче политиците към този момент схванаха по какъв начин е най-лесно – карантина до обратен тласък! У нас това е още по-изгодно за едно напълно компроментирано ръководство – няма по-добро лекарство за похищение на от още по-голям проблем. А даже най-смелите повечко кротуват, когато става въпрос за здраве и живот!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР